Trenutno čitaš
Omiljeni par Jason Momoa i Lisa Bonet se razvodi, a evo šta su izjavili…

Omiljeni par Jason Momoa i Lisa Bonet se razvodi, a evo šta su izjavili…

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Šokantan razvoj događaja početkom godine kada je u pitanju ljubav i brak poznatog omiljenog filmskog para, Jasona Momoa i Lise Bonet, naime oni su saopštili da se razvode. “Svi smo osjetili pritisak i promjene tokom ovih transformacijskih vremena… Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak…, napisao je slavni par u zajedničkoj izjavi, koju je podijelio putem Instagrama.

Foto: Amy Sussman/WireImage file

“Dijelimo naše porodične vijesti, da se razvodimo. Ne dijelimo ovo zato što mislimo da je vrijedno vijesti, već da bismo to učinili dostojanstveno i pošteno, dok živimo svojim životom”, naveo je slavni par. Oni su istakli da se nadaju, da će dati dobar primjer svojoj djeci: kćerki Loli (14) i sinu Nakoa-Wolf (13).

Foto: Rodin Eckenroth/FilmMagic

“Oslobađamo jedni druge, da budemo ono što učimo da postanemo… Naša nepokolebljiva odanost ovom svetom životu i učenje naše djece, svemu što je moguće u životu. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi da bude poznata i proživljena”, poručuje poznati par.

Slavni par bio je omiljen među publikom i svi su vjerovali u njihovu ljubav i brak, ali očigledno je svako odlučio da krene svojim putem…

Pročitaj

Izvor: usmagazine.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum