Ultra Moderno

Rihanna uvijek nameće nove modne trendove, pogledaj najnoviji!

Weekend 2022
Weekend 2022

Muzičarka Rihanna uvijek pomjera modne granice, ona bukvalno šta god da nosi na sebi, to ima smisla! Ovih dana ona nosi puf prsluk bez rukava na golo tijelo uz sandale na nogama. Ali, kada ona tako nešto nosi, to izgleda cool!

Foto: SPLASHNEWS.COM

Konkretno, Rihanna nosi Balenciaga ženski Hacker Cocoon Puffer Gilet, prsluk koji je puf Ii bez rukava sa visokom kragnom i vezicama. Uparila je ovaj prsluk sa tamno smeđom svilenom midi suknjom, mnogo zlatnog nakita, Gucci naočalama, glamuroznom maramom na glavi i sandalama na kaišiće.

Ovaj modni trend podjeća na mix modnih trendova 90-tih godina… Rihanna jeste i uvijek će biti modna ikona, a poznata milijaderksa i muzičarka sada otvara i svoje nove Savage x Fenty trgovine u Las Vegasu, Los Angelesu, Houstonu, Philladelphiji, Washingtonu.

“Namjeravamo vam donijeti potpuno novo #SavageXFenty iskustvo s lansiranjem naših jednostavnih maloprodajnih objekata širom SAD-a! Ne mogu vjerovati da je došlo to vrijeme i jedva čekam da doživite ovo iskustvo”, napisala je na svojim društvenim mrežama.

Izvor: glamourmagazine.co.uk

Slični članci

Kako da bolje organizuješ svoj ormar?

Ultra magazin

Kako da izgradiš svoj lični modni stil u 3 jednostavna koraka

Ultra magazin

60 godina nakon smrti, Marilyn Monroe ostaje vječna ikona stila

Ultra magazin