Trenutno čitaš
Kada je najsretniji datum za vjenčanje 2022. godine?

Kada je najsretniji datum za vjenčanje 2022. godine?

Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Najbolji mjesec za vjenčanje 2022. je april, tako da je to već uskoro. Srećom, optimalan datum vjenčanja za ovu godinu je 30. april, tako da imate još vremena za pripremu.

Ultra magazin

Ovog dana će se Venera i Jupiter spojiti u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast, a sve dok se odvija prvo pomračenje 2022. u Biku. Budući da je Bik znak kojim vlada Venera, naglasak na Veneri u ovom periodu biće poseban. A budući da je Venera planeta partnerstva, nema boljeg datuma od 30. aprila da napravite sljedeći veliki korak sa vašim partnerom.

Konjunkcija Venera-Jupiter koja se odvija na ovaj dan, 30.april, nije samo korisna jer uključuje dvije najpozitivnije planete u astrologiji, već se dešava i u Ribama, znaku gdje je Venera egzaltirana, a Jupiter ima svoje prebivalište. Ovo ukazuje na to da se značenja ove dvije planete podržavaju i ohrabruju dok kombinuju svoje energije, stvarajući obilje, prilike i suosjećanje. Ribe su promjenjivi vodeni znak o dubokim emocijama i idealizmu, što ga čini savršenim danom za šetnju do oltara. Sa toliko optimizma u zraku, energija će biti gotovo kao ostvarenje sna.

Foto: instagram/frankmoth

Sunce i Mjesec se istovremeno udružuju za pomračenje Sunca u Biku, i to je recept za vrhunac romantike. Dok pomračenja imaju tendenciju da donose više teške energije, ovo pomračenje izgleda mnogo pozitivnije, pogotovo jer će Venera, vladar ovog pomračenja, biti u tako nevjerovatnom položaju. Ovo je takođe pomračenje Sunca, koje mnogo više podržava snažan novi početak nego pomračenje Mjeseca. Kao prvo pomračenje 2022. godine, vjenčanje ili započinjanje bilo kojeg drugog novog početka na ovaj dan osiguraće da vaš brak počne s velikim praskom.

Pročitaj

Možda bi bilo korisno provjeriti svoju ličnu kartu rođenja da vidite kojim kućama vladaju Bik i Ribe, kako biste dalje razumjeli kako će ove energije uticati na vas lično. Bez obzira na to gdje se ova energija pojavi u vašem vlastitom astrološkom kompasu, ona će podržati svakoga, bez obzira na to kakvi su vaši planovi na ovaj poseban dan, pa vas ohrabrujemo da se zaista oslonite na ovu energiju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum