Trenutno čitaš
Šta nam dolazi na HBO i Cinemax u martu?

Šta nam dolazi na HBO i Cinemax u martu?

U iščekivanju proljeća pregledamo novitete na omiljenim streaming platformama i biramo za tebe, one najbolje. Pored novih epizoda već popularnih serija poput “Pozlaćenog doba”, “Vučjeg odgoja”, “Otkrivanja vještica”, “Gomora”, “Velika” i sl. tu su i nove serije i filmovi koji stižu na HBO kanale. Pogledaj šta sve dolazi na HBO u martu mjesecu.

HBO u martu
HBO
Premijera nove serije – Vrijeme pobjede: uspon dinastije Lakersa

Serija prikazuje profesionalne i lične živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, jedne od najcijenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu – ekipe, koja je definisala svoju eru, na terenu i izvan njega. Premijera serije je 7. marta.

Premijera nove dokumentarne serije – Ubistva u Fall Riveru
HBO u martu
HBO

Godine 1979. u Fall Riveru u Massachusettsu, tri mlade žene brutalno su ubili navodno članovi satanističkog kulta koji je praktikvao ljudske žrtve. Dvadeset godina poslije pojavljuju se novi dokazi, iako se mislilo da su ubistva riješena. Premijera 10. marta.

Visine New Yorka
HBO

Autor “Hamiltona” i reditelj “Suludo bogatih Azijaca”, poziva vas na filmski događaj u kojem su ulice od muzike, a maleni snovi postaju veliki… Premijera filma je 6.marta.

Dina
Warner Bros.

Saga o intergalaktičkom ratniku Paulu Atreidesu i njegovu mesijanskom usponu na položaj vođe svog naroda, koji treba spasiti. Mladi junak predvodi svoje ratnike u borbi protiv zlog barona i pokušava uništiti galaktičku trgovinu „začinom”. Premijera 13. marta.

Matrix: Uskrsnuća

HBO u martu

Kako bi saznao je li njegova stvarnost fizička ili mentalna konstrukcija, Neo će ponovo morati pasti niz zečju rupu. On već zna šta mora uraditi… ali ne zna da je Matrica jača i opasnija, nego ikad dosad. Premijera 20. marta.

Pročitaj

Čuvaj me s leđa 2
HBO u martu
HBO

Suspendovani tjelohranitelj Michael Bryce, mora se ponovno udružiti s plaćenim ubicom Dariusom Kincaidom i njegovom suprugom Soniom, kako bi spriječio osvetoljubivog i moćnog luđaka u terorističkom napadu na Evropu. 6. marta premijerno na HBO 2.

Kradljivac motora
HBO u martu
HBO

Motorista je običan, vrijedan čovjek. Radi kao vozač dostave za lokalnu pizzeriju. Njegova supruga provodi dane, čisteći velike kuće i brinući se za njihovo dvoje djece. Kada Motoristi ukradu moped, njegov se svijet okreće naglavačke. Premijera 5. marta na Cinemax 2.

Leteća riba
HBO u martu
HBO

Magično-realistična priča o maloj porodici u Curaçau. Dok se različiti mentaliteti racionalnog oca Ouire i duhovnog djeda Welja počinju sukobljavati, 11-godišnja Kenza želi pronaći svoj put do odraslog života. Premijera 12. marta na Cinemax 2.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum