Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Kako bi nam prvi dan u sedmici protekao kao pjesma započećemo ga muzikom i zaplesati ovog kišnog dana, a možda rastjerati i oblake. I ovog ponedjeljka ti donosimo naše preporuke pjesama koje vrijedi staviti na playlistu. 

ANITTA feat. MISSY ELLIOTT – Lobby

U susret nastupu na predstojećoj dodijeli MTV Video Music nagrada, Anitta objavljuje internacionalni singl „Lobby“ u kom gostuje rep ikona Missy Elliot.

SELIN – Cool

Iz Istanbula nam dolazi dašak elektro-retro-šik stila koji svojim novim singlom predstavlja turska pop pjevačica Selin. Mid-tempo, elektro-dance pesma „Cool“ govori o situaciji u kojoj bivšu ljubav zatičete u vezi sa najboljim prijateljom.

RED HOT CHILLI PEPPERS – Tippa My Tongue

Budući dupli album grupe Red Hot Chili Peppers zvaće se „Return of the Dream Canteen“ i biće objavljen 14. oktobra a najavljuje ga singl „Tippa My Tongue“. To će biti drugo izdanje koje će bend Red Hot Chili Peppers objaviti u ovoj godini.

PANIC! AT THE DISCO – Don’t Let The Light Go Out

Album „Viva Las Vengeance“ je savršen miks rokenrol zvuka kasnih šezdesetih i početka sedamdesetih godina prošlog vijeka sa modernim alt rok izrazom. Album „Viva Las Vengeance“ je upravo objavljen a njegov izlazak prati pojava video spota za pjesmu „Sad Clown“ dok je singl u fokusu numera „Don’t Let The Light Go Out“.

Pročitaj

YVES V & CONNOR MAYNARD – Don’t Hurt Me (What Is Love)

DJ/producent Yves V je ostvario saradnju sa britanskim pjevačem Conorom Maynardom u obradi elektro dens klasika iz devedeseteih, Haddawayove pjesme „What Is Love“.

SAM RYDER – Somebody

Spaceman, britanac Sam Ryder, predstavlja novi hit pod nazivom „Somebody“. Video spot je sniman baš u Beogradu. Podsjećamo da je Sam Ryder pjesmom „Space Man“ osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem izboru za „Pesmu Evropvizije“ kao i većinu top lista širom Evrope.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum