Trenutno čitaš
Šta ćemo gledati na Netflixu u junu? Imamo top preporuke!

Šta ćemo gledati na Netflixu u junu? Imamo top preporuke!

netflix jun

Ljeto je stiglo, a s njim i uzbudljiv sadržaj na Netflixu. Od romantičnih komedija do uzbudljivih dokumentaraca i napetih akcijskih trilera, Netflix je pripremio raznovrstan program za svakog ljubitelja filmova i serija. 

Fanovi serije Bridgerton s nestrpljenjem iščekuju nastavak treće sezone (13. juna), a ljubitelji akcionih trilera mogu se radovati filmu Trigger Warning sa Jessicom Albom (21. juna).

Jedan od starijih filmova koji će se pojaviti na Netflixu je Ticket to Paradise, u kojem glavne uloge igraju Julia Roberts i George Clooney. Za ljubitelje plesa i zabave, tu je Magic Mike Last Dance sa Channingom Tatumom i Salmom Hayek.

Pripremi kokice i uživaj u filmskim večerima, jer Netflix u junu donosi nešto za svakoga! Evo nekoliko naslova koje ne trebaš propustiti u junu.

How to Rob a Bank (5. jun)

How to Rob a Bank je dokumentarni film o istinitom zločinu o Scottu Scurlocku, vještom i plodnom pljačkašu banaka koji je ukrao milione dolara iz banaka u Seattle-u 1990-ih. Prikladnog nadimka Hollywood, zahvaljujući svojim maskama i protetici lica, bivši diler se okreće pljačkanju banke nakon što je odgledao film Point Break.

Nakon brojnih neuspjelih pokušaja hapšenja Scurlocka, lokalna policija je na kraju radila u saradnji s FBI-jem na hvatanju neuhvatljivog pljačkaša banke. Dokumentarac uključuje intervjue sa Scurlockovim saučesnicima i prijateljima, novinarima koji su pratili priču kako se razvijala i detektivima koji su konačno stavili tačku na niz pljački koje su harale gradom. How to Rob a Bank stiže na Netflix 5. juna.

Hit Man (7. jun)

Hit Man je romantična akciona komedija u kojoj glumi Glen Powell kao Gary, lažni ubica koji radi honorarno za policijsku upravu New Orleansa. Inspirisan nevjerovatnom istinitom pričom, pošteni profesor otkriva da ima skriveni talenat kao lažni ubica.

Sa svojim komičnim odjevnim kombinacijama i šaljivim akcentima, Gary postaje izuzetno uspješan u poslu. Međutim, nakon što upozna Maddy Masters (Adria Arjona), ženu koja želi da ga unajmi da joj ubije muža, Gary odmah razvija osjećaje prema njoj, što nesumnjivo otežava njegove dužnosti u policiji. Kada se Maddyin muž pojavi mrtav, Garyjeva situacija postaje još nesigurnija. Hit Man stiže na Netflix 7. juna.

Perfect Match, 2. sezona (7. jun)

Reality show se vraća u novoj sezoni. Zvijezde iz nekoliko Netflixovih serija (Love Is Blind, The Ultimatum, Too Hot to Handle, i slično) odlaze u tropski raj u potrazi za istinskom ljubavlju. Kako samci izlaze i stvaraju veze, najkompatibilniji parovi se igraju provodadžija s ljudima za koje vjeruju da bi trebali biti zajedno ili onima za koje misle da nemaju šanse.

Ljeto je upravo postalo mnogo zabavnije. Počevši od 7. juna, svakog petka će izlaziti nove epizode koje prikazuju putovanje zaljubljenih parova do finala.

Pročitaj

  • 7. jun (Epizode 1-6)
  • 14. jun (Epizode 7-9)
  • 21. jun (Epizoda 10)

Bridgerton sezona 3 – 2. dio (13. jun)

Nakon onog finala u prvom dijelu, svi čekaju nastavak treće sezone serije Bridgerton. Po prvi put, sezona popularnog Bridgertona podijeljena je na dva dijela, što znači da su fanovi proveli mjesec dana nestrpljivo iščekujući šta će se sljedeće dogoditi s Colinom (Luke Newton) i Penelope (Nicola Coughlan).

Trigger Warning (21. jun)

Trigger Warning je akcioni triler o pripadnici specijalnih snaga po imenu Parker (Jessica Alba) koja se vraća u svoj rodni grad na očevu sahranu i nakon toga nasljeđuje njegov voljeni bar. Vjerujući da njegova smrt nije bila nesreća, ona kreće u otkrivanje istine.

U tom procesu, brzo otkriva opasnu zavjeru koja uključuje nasilnu bandu koja pustoši sve po gradu. Trigger Warning stiže na Netflix 21. juna.

A Family Affair (28. jun)

A Family Affair je romantična komedija u kojoj glumi Joey King kao Zara Ford, pomoćnica filmske zvijezde po imenu Chris Cole (Zac Efron). Njihov profesionalan odnos se prilično mijenja kada se on zaljubi u Brooke Harwood (Nicole Kidman), koja je slučajno Zarina majka i mnogo starija od Chrisa. U filmu koji preokreće klasičnu dinamiku odnosa majke i kćeri, A Family Affair obećava da će biti pun komedije i ljubavi. A Family Affair stiže na Netflix 28. juna.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum