Trenutno čitaš
Porodične spletke i dablinsko podzemlje u dvije moćne sezone serije “Rodbina“

Porodične spletke i dablinsko podzemlje u dvije moćne sezone serije “Rodbina“

Britanska kriminalistička drama „Rodbina (Kin)“, osim srca gledaoca, osvojila je i mnogobrojne nagrade svojom napetom i emotivnom pričom o porodici Kinsella. Serija prati porodicu koja se bori protiv međunarodnog narkokartela i drugih irskih kriminalnih skupina, pokušavajući zadržati svoju moć i integritet u opasnom Dublinu.

Nakon uspjeha prve sezone, nastavak serije ponovno je potvrdio zašto je “Rodbina” nezaobilazan naslov. Irska drama postigla je izvanredan uspjeh osvojivši devet priznanja na prestižnoj dodjeli nagrada Irish Film & Television Awards 2024. Obje sezone kriminalističke drame “Rodbina” dostupne su na Pickbox NOW, omogućujući gledaocima da prate sve trenutke i preokrete ove serije.

rodbina
Pickbox NOW

SJAJNA GLUMAČKA POSTAVA

“Svi su klišeji razbijeni u ovoj gangsterskoj drami” – The Times

Clare Dunne koja tumači lik Amande Kinselle, Jimmyjeve supruge, osvojila je nagradu za glavnu glumicu u drami dok je Maria Doyle Kennedy, poznata po svojoj ulozi Birdy Goggins, proglašena najboljom sporednom glumicom za svoje izvođenje. Charlie Cox briljira u ulozi Michaela Kinselle, Jimmyjeva brata koji se nakon dugogodišnje odsutnosti vraća u porodični posao. Njegov povratak donosi dodatnu dinamiku i napetost u seriji, pružajući gledaocima dublji uvid u kompleksne porodične odnose. Clare Dunne, kao Amanda Kinsella, donosi lik žene koja balansira između odanosti prema svojoj porodici i preživljavanja u okrutnom svijetu kriminala.

rodbina
Pickbox NOW

USPJEH I MNOGOBROJNE NAGRADE

Serija “Rodbina“ nije osvojila samo srca gledaoca nego je takođe dobila iodlične kritike s devet nagrada i 14 nominacija na raznim prestižnim događanjima. Ocijenjena sa 7,9/10 na IMDB-ju, serija je pohvaljena zbog svoje duboke i emocionalno složene priče. Finale druge sezone, prema Fifth Seasonu, bilo je najgledanija irska serija ove godine izvan sportskih događanja.

Pročitaj
Filmovi za podizanje raspoloženja

“Rodbina” predstavlja izvrstan dodatak bogatoj ponudi na Pickbox NOW, koja već uključuje legendarne serije poput “Rebusa”. Novo izdanje serije “Rebus” iz 2024, vođeno talentovanim Richardom Rankinom, obećava uzbudljiv zaplet. Adaptacija romana koji se prodao u više od trideset milijuna primjeraka, “Rebus” donosi šest napetih epizoda koje će biti dostupne svakog ponedjeljka na Pickbox NOW.

Ne propusti seriju “Rodbina” i druge vrhunske serije na Pickbox NOW!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum