Trenutno čitaš
Zac Efron i Nicole Kidman ponovo se udružuju u Netflixovom filmu ‘A Family Affair’

Zac Efron i Nicole Kidman ponovo se udružuju u Netflixovom filmu ‘A Family Affair’

a family afair netflix

Zac Efron i Nicole Kidman zajedno će dijeliti ekran u nadolazećoj Netflix romamntičnoj komediji A Family Affair. U filmu će se takođe pojaviti Joey King kao Nicoleina ćerka. Ovo je njihovo prvo okupljanje od filma The Paperboy iz 2012. godine.

Film je režirao Richard LaGravenese (Beautiful Creatures, P.S., I Love You).

A Family Affair netflix film
TINA ROWDEN/NETFLIX

Film se fokusira na mladu ženu, koju igra Joey King, koja se nađe u urnebesnoj situaciji kada njena mama (Nicole Kidman) počne izlaziti sa njenim zgodnim šefom (Zac Efron), koji je takođe poznati glumac. Efron opisuje film kao “smiješan, romantičan i zabavan”, A Family Affair obećava divan spoj humora i dirljivih trenutaka.

Iznenađujuća romansa pokreće komične posljedice za mladu ženu, njenu majku i njenog šefa filmske zvijezde dok se suočavaju s komplikacijama ljubavi, seksa i identiteta.

A Family Affair netflix film 1
AARON EPSTEIN/NETFLIX

Prema izvještajima, i Efron i Kidman prihvatili su komične aspekte svojih uloga, neustrašivo uranjajući u neugodne situacije radi smijeha. Film se takođe može pohvaliti impresivnom sporednom glumačkom ekipom, uključujući Lizu Koshy, Kathy Bates i Shirley MacLaine.

Pročitaj

Sa svojom zvjezdanom snagom i fokusom na porodičnu dinamiku, A Family Affair postaje nezaobilazan za obožavatelje romantičnih komedija. Film stiže na Netflix 28. juna 2024.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum