Trenutno čitaš
Jessica Alba ide u misiju osvete u Netflixovom trileru Trigger Warning

Jessica Alba ide u misiju osvete u Netflixovom trileru Trigger Warning

jessica alba

Jessica Alba nije zadovoljna objašnjenjem za neočekivanu smrt svog oca u prvom traileru za Netflixov akcioni triler Trigger Warning.

Jessica Alba se vratila radu na akcionim filmovima. Omiljena glumica, koja je proteklih godina glumu stavila u pozadinu kako bi se fokusirala na svoj posao preduzetnice i ulogu majke, vratila se sa novim filmom.

jessica alba trigger warrning
Netflix

Mouly Surya režirao je film koji stiže 21. juna na striming servis. Trigger Warning se fokusira na pripadnicu specijalnih snaga Parker (Jessica Alba) koja postaje nova vlasnica bara njenog oca u njihovom rodnom gradu nakon njegove iznenadne smrti. Vrativši se kući, ona saznaje da je grad sada pod kontrolom nasilne bande, dok joj je cilj da dobije odgovore o tragediji.

“Mislim da njegova smrt nije bila nesreća”, kaže Alba u traileru. „Ovo je nešto više od mog oca. Moram da znam istinu.”

Novi Netflixov film već bilježi visokih 89% na Rotten Tomatoes, pa bi se Trigger Warning mogao pojaviti kao jedan od najboljih akcionih filmova 2024. godine.

Uprkos činjenici da Alba nije snimala film od 2019. godine, ona je stručnjak za akciju, jer je glumila u projektima kao što su “Dark Angel” i “Sin City”. Ipak, ona jasno stavlja do znanja da je film  Trigger Warning zahtijevao potpuno nove vještine. “Zaista nisam radila borbe prsa u prsa i intenzivne akcije tako dugo vremena”, rekla je u intervjuu za Tudum. Ona je otkrila da je radila zajedno sa režiserom filma Moulyjem Suryom i kaskaderskim timom kako bi uključila različite oblike borbe, poput indonežanske borbe nožem.

Pročitaj
emmy

Pogledaj trailer.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum