Trenutno čitaš
Kako na idealan način provesti vrijeme sa prijateljicama?

Kako na idealan način provesti vrijeme sa prijateljicama?

Mjesec mart sa sobom nosi i datum kada se širom svijeta obilježava Dan žena i idealan je da druženje sa prijateljicama obilježiš na poseban način. Donosimo ideje kako da provedeš početak ovog mjeseca u omiljenom društvu svojih prijateljica koje te inspirišu i kako da isplanirate zajedno nešto drugačije i zanimljivije dane. 

Pexels

Planirajte zajedničko putovanje

Zajednička putovanja sa prijateljicama su uvijek nezaboravna iskustva. Odlična ideja za proslavu i obilježavanje Dana žena jeste da se zaputite u neki mali evropski grad čije karte možeš kupiti po veoma niskim cijenama. Ovo je odlično iskustvo za  predah od obaveza, a nema ništa ljepše od zajedničkog istraživanja novih mjesta.

Shopping terapija

Svakoj ženi je poznato da je kupovina terapija, ali i umjetnost. Zajedno sa prijateljicama kreni u osvajanje omiljenih shopping mjesta kako biste savladale ovu umjetnost. Kupovina odjeće, nakita i ostalih potrebnih i nepotrebnih stvari biće nevjerovatno iskustvo u najljepšem društvu.

Wellness sadržaji i druge radosti koje produžavaju život svake žene

Predivan bazen, džakuzi, sauna, tepidarijum, teretana i masaža je sve što je potrebno za kvalitetniji život. Ako sa svojim prijateljicama rezervišeš mjesto koje nudi sve ove sadržaje, a pritom se nalazi u prirodi imaćeš potpuni užitak i restartovan sistem spreman za nove radne i uzbudljive pobjede.

Pročitaj

Postavite sebi izazov da pogledate sve humoristične predstave sa pozorišnog repertora

“Smijeh je trenutni odmor” – ovaj čuveni citat savršeno definiše kako smijeh može nekome uljepšati dan. Sav stres i radni pritisak će nestati kroz smijeh i gledanje pozorišnih predstava, a tebe i tvoje prijateljice odvešće u jedan novi svijet.

Kućna zabava – nezaobilazne karaoke

Karaoke su vrlo zanimljiva zabavna aktivnost koja će pomoći tebi i tvojim omiljenim ženama da se oslobodite svih životnih tenzija na trenutak i prepustite se muzičkom uživanju. Pjevanje omiljenih pjesama iz sveg glasa učiniće da se osećate srećno, a zabava je zagarntovana.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum