Trenutno čitaš
Vikend preporuka: Wellness oaza od sada i na Kozari

Vikend preporuka: Wellness oaza od sada i na Kozari

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Na planinama je napokon pao snijeg i dao januaru onu čar koju treba da ima. Upravo zbog toga, naša današnja vikend preporuka je Nacionalni park Kozara i jedan novootvoreni spa kompleks na ovoj planinskoj ljepotici. Ovog vikenda požuri da uhvatiš prvi ovogodišnji snijeg i uživaš u spa sadržajima Bijele vode – Spa and nature hotela

Foto: Bijele vode – Spa and nature hotel

Planina Kozara je oduvijek zanimljiva mnogim izletnicima i turistima zbog svoje fascinantne prirode i istorijskog značaja, a u posljednjih nekoliko godina ponudu je dopunila adventure parkom i ski centrom. Ono što je svakako nedostajalo ovom Nacionalnom parku je kvalitetan smještaj sa wellness sadržajima. Na našu veliku radost, Kozara sada i to nudi.

spa kozara
Foto: Bijele vode – Spa and nature hotel

Bijele vode – Spa and nature hotel je novi, moderno opremljeni hotel koji odiše pravom planinskom atmosferom. Počev od lobija sa kaminom i visokim prozorima koji puštaju četinare unutra, preko luksuznih i udobnih soba koje takođe imaju pogled na šumu i priliku da čuju cvrkut ptica, do odličnih spa sadržaja koji opuštaju sva čula.

spa kozara
Foto: Bijele vode – Spa and nature hotel

U okviru svojih spa sadržaja hotel nudi predivan bazen, džakuzi, pet vrsta sauna, tepidarijum, teretanu i masaže. Nakon šetnje i boravka u prirodi spa centar će te zagrijati i dodatno opustiti. Odgovorno tvrdimo da uživanje u wellness sadržajima produžava život, i znatno utiče na njegov kvalitet.

Pročitaj

spa kozara
Foto: Bijele vode – Spa and nature hotel

Osim uživanja u prirodi i spa sadržajima, tu je i bogata gastronomska ponuda koja će upotpuniti tvoj odmor u ovom predivnom ambijentu. Restoran u planinskom stilu sa dvije bašte u borovoj šumi su mjesto na kome možeš uživati u svako doba godine – zimi grijući se uz domaću rakiju ili u jesen posmatrajući kako se priroda mijenja lagano ispijajući vino.

Na svega sat vremena vožnje od Banjaluke te čeka tvoj idealni vikend odmor. Uživaj u prirodnim ljepotama svoje zemlje i podrži domaći turizam.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum