Trenutno čitaš
Savršeni dizajni bijelog manikira za ovo ljeto

Savršeni dizajni bijelog manikira za ovo ljeto

bijeli manikir
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentisanje sa živopisnim manikirima i pedikirima, ali postoji nešto posebno u klasičnom bijelom laku za nokte. Kao što bijela odjeća postaje nezaobilazna u vrijeme najtoplijeg godišnjeg doba, tako i bijeli lak zauzima svoje mjesto na našim noktima.

Bijela je svjetla boja noktiju koja se može prilagoditi svakom tonu kože i savršeno se uklapa uz svaku ljetnju kombinaciju, bilo ležernu ili formalnu.

Donosimo 10 jednostavnih bijelih dizajna noktiju. Pogledaj ih u nastavku.

Kratki francuski vrhovi

Prvo imamo najklasičniji, najjednostavniji bijeli dizajn noktiju: četvrtasti mikro francuski manikir. Ako želiš rekreirati ovaj izgled, skrati nokte i oblikuj ih. Nanesi prozirnu nude ili svijetlo roze bazu. Zatim, koristi četkicu za nail art ili šablone za francuski manikir da odvojiš vrhove. Ispuni ih bijelim lakom, pa preko nanesi završni sloj.

bijeli manikir
@MADNAILS

Razigrani bijeli dizajn

Tražiš razigran bijeli dizajn noktiju? “Kovrdžavi” nail art izgleda prelijepo na svim dužinama, a sjajno na okruglim oblicima noktiju. Za rekreaciju ovog izgleda kod kuće, koristi prozirni nude lak kao bazu. Zatim, oslikaj kovitlace na noktima koristeći čvrsti bijeli lak i četkicu za nail art.

bijeli manikir
@MADNAILS

Blagi neutralni ombre nokti

Volimo izgled ove breskvaste-nude do bijele ombre boje na noktima. Najlakši način da rekreiraš ovaj manikir je da započneš sa nude bazom. Zatim, sunđerom nanesi bijeli lak na svaki vrh. Očisti ivice četkicom umočenom u aceton i preko stavi završni sloj.

bijeli manikir
@LOLO.NAILEDIT

Cloud nokti

Osjećaš se sanjivo? Razmisli o noktima sa oblacima. Možeš rekreirati ovaj izgled kod kuće koristeći bilo koji bijeli lak, ali prozirni bijeli lak će biti najlakši za rad ako želiš dobiti izgled pahuljastih oblaka. Možeš koristiti alat za tačkice sa četkicom za nail art ili sunđer za blendanje ako želiš izblendati ivice oblaka za pahuljasti izgled.

manikir
@THEHANGEDIT

Sedefasti bijeli badem nokti

Jednostavan način da dodaš intrigantnost bijelim noktima je promjena završnog sloja. Umjesto kremaste, visokosjajne bijele boje, razmisli o sedefastom metalik bijelom laku koji graniči sa srebrom. Transformisaće izgled bilo koje dužine ili oblika noktiju.

bijeli manikir
@MELANATED.MANI

Nokti sa bijelim pješčanim satom

Ovaj manikir sa pješčanim satom je jednostavan i privlačan. Za rekreaciju, započni sa prozirnom nude bazom, a zatim koristi četkicu za nail art da stvoriš oblik pješčanog sata. Nanesi završni sloj i zalijepi mali kristal iznad kutikule svakog nokta.

@LOLO.NAILEDIT

Dijagonalni akcentni francuski manikir

Način da podigneš jednostavan bijeli manikir jeste nekoliko dijagonalnih linija i francuskih vrhova. Ne zaboravi sjajni završni sloj kako bi zaista zablistala.

Pročitaj
micelarna voda, suho pranje kose

@TIPSXTARA

Francuski manikir sa polumjesecom

Ako voliš klasičan francuski manikir, ali želiš ga podići na jedan viši nivo, dodaj drugi, tanji luk bliže kutikuli.

@THEHANDEDIT

Scalloped francuski vrhovi

Ovaj francuski manikir je apsolutno presladak. Da stvoriš ovaj dizajn, započni sa prozirnom roze-bijelom bazom. Zatim, nanesi topliji bijeli vrh. Sljedeće, nanesi svijetliji bijeli luk na bazi vrha i koristi četkicu za nail art ili alat za tačkice da stvoriš Scalloped siluetu.

@NAILARTBYSIG

Minimalistički nokti sa bijelim srcima

Poslednje, ali ne i manje važno, je prozirna nude nijansa sa malim bijelim srcima. Jednostavno je napraviti kod kuće uz alat za tačkice i četkicu za nail art. Počni sa prozirnom bazom, a zatim nanesi dvije tačkice bijelog laka u sredini nokta, povuci ih prema vrhu i spoji za vrh srca. Zatim, koristi četkicu za nail art da napraviš tanku liniju zlatnog sjajnog laka od srca do vrha ili kutikule, u zavisnosti od želje.

bijeli manikir
@TIPSXTARA

Naslovna fotografija: @TIPSXTARA

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum