Trenutno čitaš
Naš omiljeni Instagram profil koji inspiriše u pripremi savršenih veganskih jela

Naš omiljeni Instagram profil koji inspiriše u pripremi savršenih veganskih jela

vegantastična
Jelen pivo - Za naša dobra vremena
Jelen pivo - Za naša dobra vremena

Društvene mreže postale su platforma na kojoj se talent, strast i kreativnost u kulinarstvu susreću, a među njima se ističe jedan poseban gastro Instagram profil koji je privukao našu pažnju svojim ukusnim kreacijama i inspirativnim sadržajem.

Vegantasticna je naziv Instagram profila, iza kojeg se krije jedna od kreativnijih food blogerki Dunja, a koji neodoljivo privlači sve ljubitelje hrane i kulinarskih čarolija, a posebno sve one koji su u potrazi za veganskim receptima. Putem svog profila, ona ne samo da dijeli ukusne veganske recepte već stvara pravu umjetnost od svakog jela.

Ono po čemu je Instagram profil ove food blogerke prepoznatljiv jeste njegova raznolikost, a svaki objavljeni recept priča posebnu priču, bilo da je riječ o tradicionalnom domaćem jelu s modernim twistom ili internacionalnim delicijama prilagođenim lokalnom ukusu. Od slatkih do slanih jela, od zakuske do glavnih jela, Dunjina kreativnost ne poznaje granice.

Zanimljivo je i to da hrana koju priprema ova kreativna food blogerka jeste primarna, ali ne treba zanemariti i fotografije i videozapise koji su blago rečeni spektakularni. Svaki video ili fotografija  je poput onih iz kulinarskog časopisa, savršeno osvijetljeni kako bi istakli svaki detalj jela. Videozapisi pružaju pratiocima ovog profila detaljan uvid u proces pripreme jela, korak po korak, kao i inspiraciju za gastronomski, veganski užitak.

Kroz opise, priče i interakciju s armojom svojih pratilaca Dunja dijeli iskustva, savjete i inspiraciju, stvarajući zajednicu koja dijeli istu strast prema hrani i veganskoj ishrani.

Svojim istinskim entuzijazmom prema hrani i kulinarskom svijetu, vegantastična je postala izvor inspiracije za sve one koji traže nove okuse, ideje i savjete za pripremu hrane. Njen profil ne samo da isnpiriše ljude da kuhaju, već ih podstiče da cijene ljepotu i radost koju hrana može donijeti u život.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum