Trenutno čitaš
Dr Andra jabukovo sirće je sinergija zdravlja i prirodne ljepote

Dr Andra jabukovo sirće je sinergija zdravlja i prirodne ljepote

dr andra jabukovo sirće
Jelen pivo - Za naša dobra vremena
Jelen pivo - Za naša dobra vremena

Zbog svojih zdravstvenih i kozmetičkih benefita u posljedne vrijeme jabukovo sirće postalo je sinonim za prirodni lijek i tajnu ljepote.

Ova čarobona tekućina, eliksir zdravlja i ljepote, veže se uz drevnu medicinu, ali je i danas značajna širom svijeta zbog svoje raznolike primjene i dokazanih prednosti prvenstveno na zdravlje.

dr andra jabukovo sirće

Jabukovo sirće proizvodi se fermentacijom jabuka, često s dodatkom bakterija i kvasca kako bi se stvorila kiselina. Njegova bogata kombinacija antioksidansa, vitamina, minerala i organskih kiselina, daje mu snažna svojstva koja podržavaju sveukupno zdravlje.

Što se tiče zdravstvenih benefita ovo čudo iz prirode pokazalo se korisnim za probavu, kontrolu šećera u krvi, smanjenje lošeg holesterola i regulaciju tjelesne težine. Takođe, istraživanja su pokazala da redovno konzumiranje jabukovog sirćeta može pomoći u smanjenju upalnih procesa, poboljšanju imunološkog sistema, pa čak i olakšavanju simptoma alergija.

dr andra jabukovo sirće

Međutim, njegova višestruka upotreba ne nalazi se samo na unutrašnjoj primjeni. Jabukovo sirće poznato je da ima snažnu primjenu u kozmetičkim rutinama. Od čišćenja lica, do tretiranja kose, reputacije da služi kao tonik za kožu, čistač za kosu, pa sve do toga da je izvanredno sredstvo koje uravnotežuje pH vrijednosti kože.

Jabukovo sirće u kombinaciji sa medom posebno je blagotvorna kombinacija. Mi smo pronašli jednu takvu kombinaciju u sirćetu Dr Andra koje je povezano sa notama zdravlja. Ova moćna kombinacija, koja je obogaćena dodatnim medom i kalijumom doprinosi brojnim zdravstvenim prednostima, te blagotvorno djeluje na fizičku i psihičku sposobnost organizma. Ako to zaokružimo u jednu cjelinu nije onda ni čudo što je Dr Andra jabukovo sirće i tajni ključ za ljepotu.

Možemo slobodno reći da je jabukovo sirće Dr Andra savršenstvo prirode u bočici, jer je spoj fermentacije jabuka i meda, a ova kombinacija je savršena sinergija koja se pokazala korisnom za zdravlje i to na više načina.

dr andra jabukovo sirće

Pročitaj

Raznolik je dodatak prehrani, a mi ti donosimo nekoliko načina na koje možeš konzumirati Dr Andre jabukovo sirće.

Ovo sirće možeš koristiti kao preliv za salatu, jer Dr Andra je osmislio posebno jabukovo sirće sa ekstraktom peršuna, celera, bosiljka i majoranaima, koje djeluje kao prirodni detoksikant, poboljšava rad digestivnog trakta, povećava apsorpciju hrane u crijevima. Takođe, odlično je i kao dodak u marinade ili omiljeni smuti.

Takođe, jabukovo sirće Holestop i Vitaline možeš uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu, jer dovoljno je da dvije kašičice jednog od ova dva proizvoda dodaš u šolju tople vode i napraviš svoj eliksir za zdravlje.

Za ostali asortiman preporučujemo ti da posjetiš DIDACO shop i odabereš najboilje za sebe iz zdrave ponude Dr Andre.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum