Trenutno čitaš
Vanda Winter predstavlja autorsku pjesmu ‘Sve oko nas’

Vanda Winter predstavlja autorsku pjesmu ‘Sve oko nas’

Vanda Winter

Glumica i poznata vokalna solistkinja Vanda Winter nakon gotovo 20 godina prisustva na sceni najavila je svoj novi album.

Dosad predstavljen baladama ‘Lako’ i ‘Ako me prestaneš voljeti’, s potpisom Aljoše Šerića uvukla nas je u svoj raskošni vokalni bajkoviti muzički svijet, nakon čega je u saradnji sa producetom i autorom Zvonimirom Dusperom Dusom donijela i ponešto brže ritmove u singlu ‘Nađi nju’.

Objavom novog singla ‘Sve oko nas’ Vanda nastavlja u up-beat tempu, a ovog se puta predstavlja i autorski, budući da tekst pjesme potpisuje sama, dok je muziku radio svjetski priznati gitarista i producent hrvatskih korijena Yogi Lonich.

Tomislav Marić

‘’Yogi Lonich radio je muziku za ‘Sve oko nas’, a pjesmu je dodatno oplemenio i instrumentalnim dionicama u vlastitom izvođenju. Stihove sam se ovoga puta odvažila napisati sama, a za produkciju je ponovo zaslužan fenomenalan Zvonimir Dusper Dus. Pjesma je svježa poletna u up beat tempu, energična i tematizuje osjećaj prepuštanja jednoj uzajamnoj privlačnosti i napetosti između dvoje ljudi, što vjerujem da će skladno ići s ovim nadolazećim ljepšim i bezbrižnijim dijelom godine. Držim fige da pjesma osvoji svoje mjesto u radijskom eteru, ali još važnije od toga u srcima i na playlistama slušalaca.’’ – izjavila je Vanda.

Pročitaj

Tomislav Marić

Video potpisuje Tomislav Marić, a dostupan je na Dallas Records YouTube kanalu, a pjesmu slušaj na svim streaming servisima.

Pogledaj spot!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum