Trenutno čitaš
U Bingo se vraća Enis sa novim zabavnim i sjajnim izazovima

U Bingo se vraća Enis sa novim zabavnim i sjajnim izazovima

Bingo City Centar je moderan i jedinstven trgovački centar, koji ne prestaje da nas prijatno iznenađuje. Sa nestrpljenjem smo čekali da saznamo da li se Enis vraća u Bingo. E, pa povodom toga Bingo ima sjajne vijesti!

Naime, Enis je prije nekoliko mjeseci prihvatio izazov u kojem je Bingo City Centar postao njegova kuća u kojoj je živio, čak i spavao, družio se sa kupcima i posjetiocima čitavih sedam dana. Sada je vrijeme da se Enis vrati u Bingo sa novim zabavnim izazovima.

Ne samo da se Enis vraća u Bingo, nego će biti domaćin nove zabavne emisije: “Bingo časti, Enis se folira”, u kojoj možeš i učestvovati, ali i osvojiti vrijedne nagrade.

Ono što je za početak potrebno je da se do 27.9. putem online obrasca prijaviš za kvalifikacijske igre koje će se održati u Bingo marketima, i to u čak osam gradova širom BiH. Tri najvještija para u svakom marketu učestvuju u finalnim emisijama u kojima će se boriti za vrijedne nagrade.

Zvuči zabavno? Jer kad Bingo časti, a Enis se folira, osigurana je 100% dobra zabava!

O emisiji “Bingo časti, Enis se folira” sa Enisom Bešlagićem u kojoj neće nedostajati smijeha, igara i poklona, više informacija možeš naći na ovom linku.

Pročitaj
aerodrom Doha

 

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum