Trenutno čitaš
Tamne boje u kuhinji Jennifer Aniston su trend koji dominira

Tamne boje u kuhinji Jennifer Aniston su trend koji dominira

jennifer aniston kuhinja

Znamo da glumica Jennifer Aniston ima stila. Njena kuhinja prekrasno čuva moderan etos originalne estetike njenog doma iz 1965. godine. Dok estetika iz sredine vijeka zauzima centralno mjesto, tamne boje su te koje dominiraju.

Nešto magično se dešava kada unesemo crnu boju u unutrašnji prostor. Kontrast između svjetlijih objekata na tamnoj pozadini naglašava jedinstvene kvalitete materijala i finije detalje koje smo možda propustili u svijetlom prostoru.

crna kuhinja, uređenje doma
Pinterest

Odvažne i dekadentne crne kuhinje može biti teško ostvariti, ali kada se jednom savladaju, mogu tvom prostoru dodati elegantno samopouzdanje kao nijedna druga boja. Bez sumnje, ukrašavanje crnom bojom je trend trenutka.

Čak i ako ne želiš crnu boju od poda do stropa, male površine crne mogu dodati definiciju i dramatičnost. Odabirom okvira vrata, polica ili prozorskih okvira u crnoj boji, prostor će oživjeti.

Pročitaj
Taylor Swift trening

crna kuhinja, uređenje doma
Pinterest

Vodi računa da postoji mnogo nijansi crne, a neke možda neće funkcionisati sa ostalim bojama u prostoru. Trik je u prepoznavanju podtonova koji određuju jednu crnu od druge. Uzmi uzorke tkanine i tapeta i uporedi ih sa svojim uzorcima boja, tako da možeš vidjeti koje nijanse izgledaju skladno, a koje pogrešno.

Srećom, nije važno koji prostor farbaš u crno, važno je samo kako ćeš nanijeti boju. Crna je dramatična i jaka boja u kuhinji – stoga u ovom okruženju koristi bogate nijanse ugljena ili plavo-crne. Zatim uravnoteži bijelim stropovima i stolarijom, slično kao kod Jennifer Aniston.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum