Trenutno čitaš
SZA u Zigmanovom kostimu zablistala na poznatom muzičkom festivalu

SZA u Zigmanovom kostimu zablistala na poznatom muzičkom festivalu

SZA Zigman
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

SZA je na velikoj Pyramid sceni festivala Glastonbury priredila audiovizualni spektakl. Juraj Zigman, poznati dizajner iz Rijeke, kreirao je za SZA kostim u smeđim tonovima, kojim je zablistala na ovoj prestižnoj svjetskoj sceni. SZA, koja je među najstreamanijim muzičarkama na svijetu, postala je nova slavna klijentica Zigmana, pridruživši se impresivnom popisu zvijezda koje su nosile njegove dizajne.

Njegove živopisne i teatralne kreacije prepoznate su i cijenjene u svijetu mode i muzike. Zigman se ne boji kombinovati različite uzorke, materijale i teksture, formirajući ih u jedinstvena dizajnerska i umjetnička djela. Njegov talent prepoznala je domaća scena već duži niz godina, a sada ga slavi i globalna modna i glazbena scena.

Zigmanov put do svjetske slave

Pročitaj

Uoči velikog modnog spektakla u Rijeci, gdje će predstaviti zaokruženu kolekciju svog rada, Zigman je još jednom dokazao svoj status miljenika velikih svjetskih zvijezda. Nakon što je oduševio svjetsku modnu i muzičku scenu kostimima za Beyoncé, Lizzo, Mary J. Blige, Nicki Minaj, Doja Cat i Christinu Aguileru, sada je dizajnirao kostim za jednu od najtraženijih muziičkih atrakcija, Solánu Imani Rowe, poznatiju kao SZA. Zigmanov kostim SZA je nosila na prestižnom festivalu Glastonburyju, koji svake godine u junu posjeti više od 200 hiljada ljudi.

sza
Foto: Profimedia

SZA je na Glastonburyju priredila spektakl, a Zigmanov kostim samo je dodatno naglasio njenu harizmu i talent. Ova saradnja potvrđuje Zigmanov status u vrhu svjetske mode i njegovu sposobnost da stvori nezaboravne kreacije koje ostavljaju dugotrajan otisak. Njegova nadolazeća kolekcija u Rijeci sigurno će donijeti još više iznenađenja i potvrditi njegovu poziciju među najvećim dizajnerskim imenima današnjice.

Naslovna fotografija: Profimedia

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum