Trenutno čitaš
Stilski trik: Transformiši oversize blejzer u siluetu pješčanog sata uz pomoć kaiša

Stilski trik: Transformiši oversize blejzer u siluetu pješčanog sata uz pomoć kaiša

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Silueta blejzera je ove godine doživjela dramatičnu promjenu. Sa ponovnom pojavom krojeva koji grle struk, oversize blejzer zamijenile su elegantne i skrojene siluete pješčanog sata.

Ova transformacija ne samo da donosi osjećaj profinjenosti u nečiju garderobu, već i ponovo uvodi bezvremensku eleganciju klasičnih stilova u savremenu modu.

THE STYLE STALKER

Godina 2024. označava eru blejzera koji definiše struk, kada nosilac postaje hodajuća skulptura, koja odiše samopouzdanjem i stilom. Prošli su dani utapanja u prevelikim odjevnim predmetima; sada je sve u naglašavanju oblina i slavljenju ženstvene forme.

Pinterest

Tu u pomoć dolazi kaiš – jednostavni, ali transformativni modni dodatak koji može pretvoriti svaki oversize blejzer u remek djelo koje laska figuri. Bilo da se radi o jednostrukom ili odvažnom duplom kaišu, mogućnosti su beskrajne. Ove sezone popularni su veliki i mali kaiševi oko struka, posebno u kombinaciji sa blejzerima kako bi stvorili oblik pješčanog sata.

Getty

Pronađi svoj savršeni kaiš: Eksperimentiši s različitim stilovima, širinama i teksturama da pronađeš kaiš koji upotpunjuje tvoj blejzer i lični stil. Od klasične kože do odvažnih komada, izbor je na tebi.

Getty / Christian Vierig

Igraj se s proporcijama: Nemoj se bojati igrati s proporcijama podešavanjem zategnutosti kaiša. Odluči se za pripijenu siluetu ili je ostavi malo opuštenu za opušten, ali uglađen izgled.

Pročitaj

FLORDALIS ESPINAL

Eksperimentiši sa stilizovanjem: Budi kreativna sa stilizovanjem blejzera sa kaišem. Upari ga sa krojenim pantalonama za sofisticirani poslovni outfit ili uz lepršavu haljinu za šik i laganu atmosferu.

Uz oštro oko za stil i dozu kreativnosti, savladaćeš ovaj stilski trik.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum