Trenutno čitaš
Ovih 8 trendova aksesoara će biti glavni ove godine. Stavi na must have listu.

Ovih 8 trendova aksesoara će biti glavni ove godine. Stavi na must have listu.

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Nijedan outfit, ma koliko bio šik, nije potpun bez aksesoara. Ovi završni detalji dodaju pečat svakoj odjevnoj kombinaciji; jednostavno rečeno, torbe i cipele imaju moć transformacije outfita.

Od širokih kaiševa do srebrnog nakita, ovih 8 trendova aksesora će vladati ove godine. Generalno, trendovi aksesoara za 2024. odnose se na prihvatanje ličnog stila, eksperimentisanje s hrabrim dizajnom i dodavanje dašaka glamura svakodnevnim neutralnim osnovama.

1. Teksturirane torbe

Ugodnost je poprimila nove oblike za 2024. Voljeli ih ili mrzili, torbe teksturirane završne obrade uskoro će biti prebačene preko ruku svih najboljih modnih insajdera. Osim toga, njihova popularnost ne samo da odražava aktualne modne trendove, već i ističe potrebu za izražavanjem individualnosti i kreativnosti kroz modu. Stoga, ne čudi što su postale nezaobilazan detalj u garderobi svakog modno osviještenog pojedinca.

THE STYLE STALKER

2. Široki pojasevi

Iz septembarskih sedmica mode izašla je jasna poruka – što je pojas širi, to bolje. No, ove sezone popularni su veliki i mali kaiševi oko struka, posebno u kombinaciji sa blejzerima kako bi stvorili oblik pješčanog sata. Ovaj naglasak na pojasevima nije samo modni izraz, već i funkcionalan dodatak koji ističe siluetu i naglašava ženstvenost.

THE STYLE STALKER

3. Crveni akcenti

Opsesija crvenom bojom zvanično će se nastaviti i u novoj godini, izražena kroz živopisne torbice, čarape i baletanke. Crveni akcenti ostaju ključni elementi u modnom svijetu, dodajući energiju, vatru i karakter svakom izgledu. Ova strast prema crvenoj boji ne samo da odražava smjelost u izboru, već i doprinosi osjećaju samopouzdanja i snage u stilizovanju.

The Style Stalker

4. Srebrni nakit

Odloži svoj nakit u zlatnim tonovima i napravi mjesta za srebrne minđuše, ogrlice i prstenje. Ako nisi spremna za potpunu promjenu, miješaj srebro i zlato, jer to se više ne smatra modnim promašajem. Kombinacija srebrnog i zlatnog stvara intrigantan i moderni izgled, dajući ti slobodu da izraziš svoj jedinstveni stil bez ograničenja tradicionalnih modnih pravila.

The Style Stalker

5. Visoke čizme

Novi dinamični duo: mini suknje i čizme do butina. Dodaj blejzer u miks za bonus modne poene i dobićeš ste vrlo aktuelan outfit. Ova kombinacija stvara uravnotežen spoj klasičnog i trendi stila, naglašavajući eleganciju i samopouzdanje.

The Style Stalker

6. XXL torbe

Svi živimo užurbano, što objašnjava zašto su velike torbe ove sezone favorizovane u odnosu na mikro torbice? Velike torbe su praktične i funkcionalne, omogućavajući nam da nosimo sa sobom sve što nam je potrebno u toku dana, bez kompromisa po pitanju stila ili udobnosti. One su ne samo modni statement, već i praktičan dodatak koji olakšava život u pokretu, od poslovnih sastanaka do svakodnevnih aktivnosti. Stoga, XXL torbe su definitivno must-have komad za svakoga tko cijeni praktičnost i stil.

Pročitaj

COS

7. Sunčane naočale sa staklima u boji

Modne piste i street style mjeseca mode govore nam da će tonirane nijanse biti dominantan trend ove godine. Osim što su modni statement, sunčane naočale sa staklima u boji pružaju i zaštitu od sunčevih zraka, čineći ih ne samo stilskim, već i funkcionalnim dodatkom za sve prilike.

Dior

8. Špicaste baletanke

Ravne cipele bile su posvuda 2023., a ove godine neće biti ništa drugačije. Preciznije, međutim, iteracije sa šiljastim vrhovima spremaju se da uđu u centar pažnje. Špicaste baletanke postaju ključni komad obuće koji privlači pažnju svojom sofisticiranošću i elegancijom. Ova reinterpretacija klasične baletanke donosi novu dimenziju ženstvenosti i stila, ističući suptilnu igru između udobnosti i profinjenosti. Ove cipele su savršen izbor za sve prilike, od svakodnevnih aktivnosti do posebnih događaja, čineći ih neizostavnim dijelom garderobe moderne žene.

@DEBORABROSA

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum