Trenutno čitaš
Šta ćemo gledati na Netflixu u februaru?

Šta ćemo gledati na Netflixu u februaru?

netflix

Januar je skoro gotov, a sada je vrijeme da pogledamo sve uzbudljive nove naslove koji dolaze na Netflix u februaru 2024.

Od starih naslova popularni filmski hitovi koji se pridružuju Netflix biblioteci uključuju  Moneyball, The Great Gatsby i oskarom nagrađeni Everything Everywhere All at Once.

One day, (8. februar)

Ograničena serija “One Day” priča decenijama dugu ljubavnu priču protagonista Dexa i Emme, dok se ponovo okupljaju na isti dan svake godine. Roman je adaptiran u igrani film iz 2011. u kojem glume Anne Hathaway i Jim Sturgess, a sada je ponovo snimljen kao britanska serija od 14 epizoda.

Love is blind, 6. sezona (14. februar)

Ljubavni eksperiment se vraća u 6. sezoni na Dan zaljubljenih, 14. februara. Stiže nova grupa samaca i svi su spremni da izaberu svoje srodne duše na neviđeno i krenu na putovanje života. Hoće li se završiti vjenčanjem? Samo će vrijeme pokazati. Ali bez obzira da li svako od njih pronađe ljubav sa nekim drugim ili duboko u sebi, život sigurno nikada neće biti isti.

Pročitaj

Players (14. februar)

Razigrana, zabavna, ispunjena smijehom, emocijama, toplinom i onim posebnim osjećajem dok gledamo romantične komedije – upravo takva je i romantična komedija “Players”, koja nam stiže na Netflix 14. februara, sa Ginom Rodriguez u glavnoj ulozi. Spremi se za zabavno filmsko putovanje!

Through My Window: Looking at You (23. februar)

Raquel i Ares ne mogu zaboraviti jedno drugo, čak ni dok se viđaju s drugim ljudima. Mogu li se ponovo ujediniti uprkos pritisku porodice u posljednjem poglavlju trilogije? Prvi film je objavljen u februaru 2022., a nastavak je uslijedio u junu 2023. godine.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum