Trenutno čitaš
Baš na vrijeme za Dan zaljubljenih, “One Day” se vraća na male ekrane

Baš na vrijeme za Dan zaljubljenih, “One Day” se vraća na male ekrane

One day

Nadolazeća ograničena Netflix serija “One Day” priča decenijama dugu ljubavnu priču protagonista Dexa i Emme, dok se ponovo okupljaju na isti dan svake godine. Roman je adaptiran u igrani film iz 2011. u kojem glume Anne Hathaway i Jim Sturgess, a sada je ponovo snimljen kao britanska serija od 14 epizoda.

15. jul 1988. godine, diplomsko veče za Emmu Morley i Dextera Mayhewa. Iako se univerzitet bliži kraju, dvoje studenata razgovaraju prvi put tog dana i idu svako svojim putem idućeg jutra. Gdje će biti na ovaj jedan običan dan sljedeće godine, i godinu nakon toga, i svake godine koja slijedi? Svaka epizoda otkriva da su Dex i Em godinu dana stariji na ovom određenom datumu dok rastu i mijenjaju se, kreću se zajedno i razdvajaju, i doživljavaju radost i slomljeno srce.

Serija je zasnovana na istoimenom svjtskom bestseleru Davida Nichollsa. Glume Ambika Mod (This is Going to Hurt) kao Emma i Leo Woodall (The White lotus)kao Dex, Essie Davis, kao i Tim McInnerny, Amber Grappy, Jonny Weldon, Eleanor Tomlinson, Joely Richardson i Toby Stephens.

Pročitaj

Serija na Netflix stiže je baš na vrijeme za Dan zaljubljenih, 8. februara.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum