Trenutno čitaš
Donosimo trailer romantične komedije “Players” sa Ginom Rodriduez, koja stiže na Netflix!

Donosimo trailer romantične komedije “Players” sa Ginom Rodriduez, koja stiže na Netflix!

Razigrana, zabavna, ispunjena smijehom, emocijama, toplinom i onim posebnim osjećajem dok gledamo romantične komedije – upravo takva je i romantična komedija “Players”, koja nam stiže na Netflix 14. februara ove godine, sa Ginom Rodriguez u glavnoj ulozi. Spremi se za zabavno filmsko putovanje!

K.C. BAILEY/NETFLIX

Rodriguez tumači sportsku novinarku iz New Yorka Mack, koja kreira različite “predstave” sa svojim prijateljima (poput Adama Damona Wayansa Jr.), te na taj način proširuje svoja poznanastva i uživa u burnom noćnom životu.  Mack se zainteresuje za ratnog reportera po imenu Nick, kojeg tumači Tom Ellis i shvata da sa njim želi mnogo više od običnog izlaska. Dok se povjerava svojim prijateljima da želi osvojiti Nicka, grupa odlučuje da stavi na probu ovu hemiju, te dodatno pomažu da Mack i Nick uplove u ljubavnu vezu.

Kako granice između posla, zabave, prijateljstva i romantike počinju da se brišu, Mack mora naučiti šta je potrebno da od kratkoročnog zanosa njihov odnos pređe u nešto trajno i posebno.

K.C. BAILEY/NETFLIX

“Išla sam na univerzitet u New Yorku i živjela sam u Bruklinu. Ovo je bilo kao svojevrsno ljubavno pismo Bruklinu i bilo je toliko nekih posebnih uspomena, koje su se pojavile tokom snimanja,” rekla je Rodriguez za magazin PEOPLE.

Naglasila je da zbog upravo ovog filma ima nove prijatelje koji su tu za nju za cijeli život.

K.C. BAILEY/NETFLIX

“Bilo da si u vezi i ovaj film planiraš gledati sa partnerom, sa društvom ili majkom i sestrom, osjetićeš onu posebnu toplinu oko srca. Ovaj film je kao najukusniji desert”, poručuje Trish Sie, režiserka ovog filmskog ostvarenja.

Od početka snimanja, pa do same premijere koja će se desiti 14. februara, Gina je postala i majka. Na svijet je stigao maleni Charlie, koji je njen život totalno promijenio iz korjena.

“Saradnici na filmu su me poznavali prije nego što sam postala majka i bilo nam je divno, a sada imamo nova iskustva s mojim dječakom, kao što su sastanci I filmski setovi”  istakla je glumica kroz smijeh.

Pročitaj
Timothee Chalamet

“Najviše ću pamtiti kako je bilo lako i radosno stvarati ovo pravo umjetničko djelo od filma i kako bi to trebao biti standard. Nije bilo nepotrebnog ega. Potpuna i bezuslovna saradnja. Kada je neko imao neku smiješnu šalu, nije se bojao da je podijeli sa kompletnom ekipom. To je tako predivno.”

Glumačku ekipu čine i Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim iz Saturday Night Live i Marin Hinkle.

Pogledaj trailer.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum