Trenutno čitaš
“Sport Vision Kids Day” – tradicionalni događaj kojem se raduju svi zaposleni!

“Sport Vision Kids Day” – tradicionalni događaj kojem se raduju svi zaposleni!

HT Eronet - SMART Blagdanska kampanja
HT Eronet - SMART Blagdanska kampanja

Renomirana kompanija Sport Vision je i ove godine nastavila sa tradicijom njegovanja i jačanja porodičnih vrijednosti, te je petak, 26. avgust izgledao malo drugačije za sve zaposlene u upravi kompanije u Bijeljini.

Foto Sport Vision

Naime, ove godine je održan treći po redu, sada već tradicionalni “Sport Vision Kids Day”, koji je razveselio sve zaposlene i učinio da djeca steknu nove nezaboravne uspomene. Ovaj događaj je okupio više od 100 mališana čiji su smijeh, graja i igra odjekivali kancelarijama uprave kompanije.

Mališani su se prije svega upoznali sa radnim obavezama i prostorijama gdje borave i rade njihovi roditelji, a nakon toga uživali u trosatnom programu i igri sa animatorima. Baloni, zakuska, igre spretnosti, kviz znanja i prije svega mnogo osmijeha i druženje sa novim drugarima su ono što je obilježilo ovogodišnji ”Sport Vision Kids Day”.

Foto Sport Vision

Razigrane boje, mnogo balona, slatkiša i raspoloženo društvo je uljepšalo dan svim mališanima, koji su željeli da i ostatak dana provedu u druženju sa zaposlenima. Pored lijepih uspomena, djeca su sa sobom ponijela specijalno kreirane majice, a svi školarci su dobili i pribor za nove školske izazove.

Pročitaj
karl lagerfeld torba

”Sport Vision Kids Day” je manifestacija uz koju se podstiče korporativno-porodična atmosfera, timski duh i omiljeni događaj kojem se podjednako raduju i djeca i zaposleni u kompaniji. U nadi da će svake godine sve više i više mališana da prisustvuje ovom događaju, Sport Vision podstiče i druge kompanije da na sličan način valorizuju porodične vrijednosti i njeguju timski duh svojih zaposlenih.

Foto Sport Vision

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum