Trenutno čitaš
„Umetnica“ premijerno u Banjaluci

„Umetnica“ premijerno u Banjaluci

Veliki solistički koncert Konstrakta i Zemlja Gruva obećava sjajan završetak ljeta, a svi Banjalučani, ali i turisti koji nam dolaze iz cijelog svijeta, imaće priliku da uživaju u muzici avangardne umjetnice i njenog tima.

 

Pobjednica Pesme za Evroviziju 2022 i petoplasirana na ovogodišnjem Eurosongu, Ana Đurić Konstrakta, premijerno će nastupiti u Banjaluci, 1. septembra, sa početkom u 20 časova na tvrđavi Kastel, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, organizatori su obezbijedili alternativnu lokaciju.

„In corpore sano“, „Neam šamana“, „Nobl“, „Mekano“, „Žvake“, „Mama“, „Nisam znala da sam ovo htela“, samo su neke od svevremenskih pjesama koje će publika čuti u okviru ovog muzičko-scenskog spektakla za sve generacije.

„Konstrakta je od početka godine najaktuelnije muzičko ime u Evropi, ali i svijetu. Radujemo se što će Banja Luka uživati u večeri kulture, umjetnosti, sjajne muzike i pravih vrijednosti i pozivamo sve ljubitelje kvalitetnog zvuka, ali i dobre zabave, da ovo veče provedemo zajedno, sa ljudima koje volimo.“ – saopštili su organizatori i najavili nezaboravan koncert.

Specijalni gosti ovog koncerta, biće banjalučka grupa „Stringsi“, koju čine Dražan Oskar Poderović (vokal), Mario Marquez Zlatinić (gitara), Ozren Ozzy Miodragović (harmonika), Marko Kovačić (bas gitara), Damir Dadoki Stanivuković (bubanj).

Pročitaj

Ulaznice su dostupne na Trgu Krajine i putem sistema kupikartu.ba, a publika će moći da izabere parter, fan pit ili VIP ulaznice.

Organizator ovog događaja je agencija FRONT MEDIA, koja djeluje od 1990, a do sada je samo u Banjaluci realizovala više od 200 koncerata, kako regionalnih, tako i evropskih i svjetskih muzičkih zvijezda.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum