Trenutno čitaš
Savršeno gastronomsko iskustvo u komšiluku: Jamie Oliver otvorio je restoran u Beogradu

Savršeno gastronomsko iskustvo u komšiluku: Jamie Oliver otvorio je restoran u Beogradu

Jamie Oliver

Beograd, grad koji već dugo uživa u reputaciji kulinarske destinacije, nedavno je dobio jedno novo mjesto na radost ljubitelja hrane – restoran slavnog britanskog kuvara Jamie Olivera. 

Jamie’s Italian je restoran italijanske kuhinje čiji je vlasnik britanski kuvar Jamie Oliver, a nalazi se na adresi Hercegovačka 14, u samom srcu Beograda na vodi.

Jamie Oliver, kojeg smo bezbroj puta gledali u kulinarskim emisijama, poznat je po svojoj strasti prema hrani i propagiranju zdravog načina života putem kulinarskih emisija, a sada će svoje kulinarsko umijeće predstaviti i u Beogradu.

Uz pažljivo osmišljen jelovnik koji obuhvata širok spektar jela, od ukusnih predjela, preko sočnih glavnih jela, do neodoljivih deserta, restoran obećava vrhunski gastronomski doživljaj za svačiji ukus i želju. Poseban naglasak stavljen je na kvalitet svakog zalogaja.

Mašta o okusima koje smo gledali kako se stvaraju na kulinarskim emisijama, sada može postati realnost. Jamie’s Italian, sa svojim jedinstvenim ambijentom i autentičnim italijanskim jelima, predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje dobre hrane. Već na samom ulazu u restoran postavljena je instalacija koja prikazuje proces ručno rađene tjestenine, a to je samo uvod u autentično gastronomsko putovanje.

Pročitaj

Jamie’s Italian je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje autentične italijanske kuhinje jer na meniju se nalaze različite vrste pizze, tjestenine, a osmišljena je i posebna ponuda za vegeterijance i vegane. Poslastice su kruna svakog obroka, pa ne propusti kušati neodoljive italijanske deserte poput tiramisua i na taj način zaokruži svoje gastronomsko putovanje kroz ovaj biser italijanske kuhinje.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum