Trenutno čitaš
Prekrasni Instagram profili kao inspiracija za uređenje doma

Prekrasni Instagram profili kao inspiracija za uređenje doma

Gala Home
Gala Home

Kada nam ponestane mašte za uređenje doma, Instagram je moćna platforma zasnovana na inspirativnim fotografijama gdje će svaki ljubitelj DIY i entuzijasta pronaći prekrasne ideje za osvježenje svog životnog prostora. Zahvaljujući profilima kreativki koje sa svojim Instagram prijateljima i pratiocima dijele iskustva uređenja svog doma, uvijek ćemo virtuelno pronaći na koji način osvježiti vlastiti životni prostor. 

Zavirili smo u nekoliko Instagram profila i pronašli smo mnoštvo zapanjujućih fotografije gdje je svaki kutak enterijera prava čarolija.

Leda Bosnić, poznata na Instagramu pod nazivom ledaboss, inspiracija je za sve one koji svoj stan ili kuću žele pretvoriti u dom iz snova. Ono što smo vidjeli i osjetili kod Lede na njenom profilu je umirujuća i blaga energiija koja je utkana u svaki kutak njenog bajkovitog doma, a to se može osjetiti i preko ekrana. Za sve one koji su zaljubljenici u nježne tonove, Ledin profil će zasigurno biti prava inspiracija.

Još jedan profil koji se izdvojio u moru drugih kreativnih profila koji su preplavili Instagram je house_lavanda iz kojeg možemo crpiti nepresušne i sjajne ideje za uređenje životnog prostora. Iza ovog profila stoji fantastična Sabina Živić koja je svoj dom pretvorila u čarobnu cvjetnu oazu, a svaki kutak je uređen sa posebnom ljubavlju kojim njen dom odiše, čak i preko fotografija.

Sjajne ideje smo pronašli zavirivši na profil Marele Aćimović Vukšić, dizajnerke enterijera koja stoji iza studija Marina enterijernica. Nježni tonovi koji vladaju njenim domom stišavaju sve bure u glavi, a osim toga to je prava riznica savjeta kako kombinovati pravilno određene komade namještaja.

Instagram profil T&T će svim zaljubljenicima u lijepo uređen prostor privući pažnju. Topao i ugodan ambijent je energija koju smo osjetili pregledajući ovaj profil, pa ako želiš posebnu i drugačiju inspiraciju i savjete za svoj životni prostor prelistaj fotografije na profilu t.t._home_style.

Pročitaj

Ponekad je pravi izazov idealno urediti enterijer za najmlađe i na taj način uljepšati njihovu svakodnevnicu, unijeti u njihov životni prostor detalje i toplinu po čemu će pamtiti djetinjstvo. Jovana Adamović, ambiciozna mama, na svom Instagram profilu dijeli detalje uređenja prostora koji je posebno namijenjen za njene sinove. Njihov prostor je u isto vrijeme i moderan i topao zahvaljujući pastelnim nijansama koje Jovana koristi pri uređenju. Cjelokupan enterijer Jovaninog doma je stilski ujednačen, ali nama je posebnu pažnju ukrao prostor koji je uredila za svoje sinove i mnoštvo detalja za najmlađe.

 

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum