Trenutno čitaš
Otkrili smo neobičan hobi Jelene Joksimović “Jedem po kućama”

Otkrili smo neobičan hobi Jelene Joksimović “Jedem po kućama”

Bingo - Vikend akcija
Bingo - Vikend akcija

U Novu godinu zakoračićemo sa nekim novim ciljevima, a jedan od ciljeva svakako će biti pronalazak i novih hobija. Ponekad neki neobičan hobi možemo pronaći i na Instagramu kao što je hobi “Jedem po kućama” koji smo pronašli na profilu Jelene Joksimović. 

Poželjeli smo da čujemo nešto više o ovom hobiju, a Jelena je našla vrijeme da nam odgovori na naša pitanja.

Ko je Jelena Joksimović?

Auh… To još uvijek ne znam. Eklektična iznutra, rasuta, željna znanja, istovremeno kontradiktorno željna mira, ali i slobode, jednostavnosti… Ma, Blizanac. Ne identifikujem se ni sa čim što ide iza zareza nakon imena, jer sam istovremeno sve to, a nekad nisam uopšte. Tražim se i tražiću se, a važno je da mi je zabavno, zar ne?

Kako i kad se rodila ideja i otkud inspiracija za ovu aktivnost “Jedem po kućama”?

Ne mogu da se sjetim tačno trenutka, ali znam da je došlo bukvalno u sekundi i da je to jedina ideja ikad koju nisam podijelila ni sa kim dok nisam snimila prvi reel. Možda da primijenim to i na druge ideje?! Možda uspiju… Uglavnom, zanimale su me navike meni poznatih ljudi i željela sam da ih predstavim u drugačijem, onom iskrenijem svjetlu nego kako ih mediji ili njihove mreže kroz posao predstavljaju. To je bila osnovna vodilja.

 Dešavaju li se anegdote na snimanjima i možeš li izdvojiti neku posebno?

Daaa… i to je najzabavniji dio. Nakon videa, pustim bloopers storije i definitivno je svima to zabavnije od matičnog snimka. Teško je izdvojiti neku anegdotu, ali evo najviše sam se smijala sa Mašom, cofeeloverkom. Stomakom je zaustavila jednu od kuglica koje je pravila da ne bi pala na pod. Definitivno su najsmješniji bloopersi, možda nije smiješno kad se prepriča, ali ima sve u highlightsima “Jedempokućama”, pa koga interesuje može pogledati.

Osim što sa pratiocima dijeliš na Instagram profilu svoj zanimljivi hobi “Jedem po kućama”, često i sama kuhaš, dijeliš svoje recepte i ukusnu hranu koju pripremaš, a svakako si i inspiracija svima koji se žele isprobati u kuhanju. Odakle ljubav prema kuhanju?

To je jedini hobi koji sam imala za vrijeme lockdowna. Voljela sam i prije, ali nisam toliko uživala kao danas. Prije sam kuhala da bih jela, sada kuham i ne moram to jesti uopšte, najčešće mi  je važno da uradim šta sam zamislila. Moja mama jako lijepo kuha, brat mi je kuhar, očuh takođe uživa u kuhanju… Mislim da nisam imala nekog izbora.

Kakav je plan za ubuduće i šta možemo očekivati u nastavku “Jedenja po kućama”?

Hmm, ja bih voljela iskreno da je format bar 3 minute. Razmišljala sam da jedan ide na YouTube, drugi da ostavim na Instagramu, a najvše bih voljela kada bih imala #jedempokućama emisiju, ali nisam to još ni ponudila nikome. Ko zna… Vidjećemo.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum