Trenutno čitaš
Odlična ideja za uređenje tvog doma!

Odlična ideja za uređenje tvog doma!

Pleteni predmeti su sjajni za odražavanje nečijeg ličnog stila, a posebno kada je riječ o predmetima za uređenje doma. Bez obzira da li želiš da svoju sobu ispuniš bojom ili želiš da usavršiš vještine pletenja i kukičanja, donosimo ti nekoliko praktičnih savjeta i primjera, kako da urediš svoj dom pletenim predmetima.
Foto: gathered.how

Prekrivač za drvene stolice

Ukoliko na drvenu stolicu staviš šareni pleteni prekrivač, stolica će potpuno drugačije da se uklapa u tvom domu i to je super jednostavan način, da malo obojiš svoj prostor.

Foto: gathered.how

Pregradne zavjese

Zanimljive šarene pregradne zavjese, dodaće super blistavu, osvježavajuću notu tvom domu i oduševiti tvoje goste. Uzoraka je bezbroj, pronađi onaj, koji najviše odražava tvoj stil.

Foto: gathered.how

Okviri za slike i fotografije

Ovi prekrasni okviri za slike ili fotografije, su tako sladak detalj u domu, pogotovo za dječije sobe ili dnevni boravak.

Foto: gathered.how

Prekrivač za namještaj

Svakom domu će dobro doći lijep prekrivač za namještaj, a pleteni pokrivač u raznim bojama, unijeće radost u tvoj dom i osvježiti izgled dnevnog boravka.

Foto: gathered.how

Jastučići za kauč

Jastučići nam ne pružaju samo udobnost, kada želimo da se udobno smjestimo čitajući omiljenu knjigu ili gledajući super film na našem kauču… Jastučici sa pletenim presvlakama će potpuno promijeniti izgled kauča ili fotelje, na kojima volimo provoditi vrijeme.

Foto: gathered.how

Prostirka za pod

Zadivljujući dizajn raznobojnih prostirki za pod, upotpuniće svaki stil i super se uklopiti u tvoj dom. Idealan je za dnevnu ili spavaću sobu.

Pročitaj
rasvjeta

Foto: gathered.how

Dekorativni detalj na zidu

Šarene životinjice na zidu će sigurno razveseliti mališane. Ovaj dekorativni detalj na zidu, idealan je za dječiju sobu.

Foto: gathered.how

Navlaka za stolicu

Odlična ideja za dekoraciju dječije sobe. Pletena navlaka za dječiju stolicu u obliku životinje, oduševiće mališane.

 

Izvor: gathered.how

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum