Ultra Moderno

Novim video spotom, Adele nameće nove modne trendove!

Adele je objavila novi singl i video spot “Oh My God”, a internet publika se ne može zasititi i pretraživati odjeću, koju je ona nosila u novom video spotu! Samo nekoliko sati nakon što je muzička zvijezda Adele predstavila spot “Oh My God”, drugi singl sa njenog novog hit albuma “30”, nisu samo njeni stihovi izazvali pomutnju, već i njena garderoba inspirisana starim Holivudom.

Foto: YouTube

Styling za video spot je radio njen dugogodišnji saradnik Jamie Mizrahi. Adele se u videu pojavljuje u upečatljivoj haljini Vivienne Westwood po mjeri, inspiriranoj Snjeguljicom, a tu je i spektakularna haljina od brokata Louis Vuittona, kombinovan sa nakitom Missoma od kojeg zastaje dah.

Adele u haljini Vivienne Westwood.

U satima nakon objavljivanja njenog videa, pretraživanja za “Polka dot tops” porasla su za 100%, “brocade print clothing” za 360% i “crne kožne rukavice” su na sličan način uživale porast od 170%, prema podacima “Love The Sales”.

Na svom Instagramu, Adele je poručila: „Veliko hvala Harrisu Reedu, Louis Vuittonu i The Queens Haus – Vivienne Westwood na najsjajnijoj odjeći u kojoj mogu pjevati svoju pjesmu.

Adele u kreaciji Louis Vuitton.

Izvor: stylist.co.uk

Slični članci

9 pravila za nošenje mini suknje u 2022.

Ultra magazin

Istraživanje pokazalo koliko godišnje gubimo kolagena

Ultra magazin

Zaboravi svoje klasične farmerke. U modi je jeans u boji!

Ultra magazin