Trenutno čitaš
Nordic mood kolekcija inspirisana ženstvenim motivima

Nordic mood kolekcija inspirisana ženstvenim motivima

Gala Home
Gala Home

Kolekcija koja donosi nove boje i nadu u budućnost. Zabava je u ženstvenim bojama i ona je prisutna kroz nekoliko elemenata ove kolekcije, poput vaze od ručno duvanog stakla čije se pastelne boje međusobno isprepliću, što svaki primjerak čini jedinstvenim. Buketu šarenog umjetnog cvijeća, komodi zanimljivog i pomalo retro dizajna, keramičkom svijećnjaku.

mood kolekcija

U ovoj Nordic Mood kolekciji naglasili smo boje, a posebno pastelne i crvene nijanse, koje daju kolekciji ženstveni izraz. Boje unose radost u naš dom, što je potrebno nakon dugog i mračnog zimskog perioda, u kojem je neizvjesnost obilježila živote mnogih ljudi”, kaže Tina Nymann, Rukovoditeljica kategorije Kućanstva u JYSKu.

mood kolekcija

Ženstveni dodir takođe je vidljiv i u mekanim tekstilima. Jastuci podsjećaju na šareno proljeće uz zanimljivu teksturu sa resama, a izraz poziva da eksperimentišete sa bojama.

Jake boje jednostavnih proizvoda

Iako kolekciju karakterišu jake boje, fokus je i dalje na klasičnom skandinavskom izrazu koji je postignut minimalističkim izrazom.

Pročitaj

Kolekciju karakteriše šaren, ali istovremeno jednostavan izraz. Na primjer, naša orhideja je inspirisana jakim bojama i spokojem japanske bašte. Cvijet je najljepši kada stoji sam sa svojom jednostavnošću”, kaže Tina Nymann.

mood kolekcija

Nova kolekcija Nordic Mood je u prodaji u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum