Trenutno čitaš
Naomi, Cindy i Kendall na reviji u čast čovjeka koji je promijenio svijet mode

Naomi, Cindy i Kendall na reviji u čast čovjeka koji je promijenio svijet mode

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Off-White’s prva revija nakon smrti njenog osnivača, Virgila Abloha bila je emotivno obojena. Ono što se dogodilo na otvaranju Nedjelje mode u Parizu, bilo je priznanje čovjeku koji je zaista promijenio svijet mode i ljude u njemu. Kasting je bio svjedočanstvo o broju ljudu, koji su mu se divili i životima koje je dotakao.

Foto: PASCAL LE SEGRETAIN

Voditeljica modela bila je njegova bliska prijateljica Naomi Campbell, koja je takođe učestvovala u finalnoj reviji Louis Vuittona. Amber Valletta i Helena Christensen mahale su zastavom za staru gardu, koja je vidjela kako promjene, koje je Abloh implementirao stupaju na snagu, dok je tim dizajnera new-age modela, uključujući sestre Hadid, Kendall Jenner i Adut Akech, izašao u punoj snazi da predstavi revolucionarnog kreativca.

Foto: PASCAL LE SEGRETAIN

Među gostima iznenađenja bila je i Serena Williams, dok su Joan Smalls, Karlie Kloss i Candice Swanepoel odale svoju počast ovom velikom dizajneru u večernjoj odjeći sa Ablohovim potpisom. Cindy Crawford i Kaia Gerber, mahale zastavom mode kao porodičnog biznisa.

Foto: PASCAL LE SEGRETAIN

Ovo je bio stvaran podsjetnik na uticaj, koji je Abloh imao i na to da je njegova odjeća dizajnirana na način da prenese poruku, ali da se u njoj i zabavi.

Pročitaj

Izvor: vogue.co.uk

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum