Trenutno čitaš
Ljubavni filmovi na Pickbox TV-u koji će otopiti i najhladnije srce

Ljubavni filmovi na Pickbox TV-u koji će otopiti i najhladnije srce

L'Occitane
L'Occitane

Valentinovo koje traje cijeli februar: u mjesecu zaljubljenih Pickbox TV emitovaće brojne divne ljubavne filmove koji će otopiti i najhladnije srce. Ovi su filmovi topli, ljubavni i puni strasti, ali i duhoviti i veseli, baš kakvi bi i trebali biti. Preporučujemo vam ovih pet romantičnih filmova koji će se u februaru emitovati na Pickbox TV-u!

Test privlačnosti (The Attraction Test)

Četvrtak, 9. 2. 2023. u 21.00

Sentimentalna i zanimljiva priča vrti se oko hvaljene univerzitetske profesorice Brooke (Tara Wilson). Brooke se priprema otkriti svoju značajnu studiju koja podstiče ljubav među strancima. No lansiranje njene studije ugroženo je zbog kritike da sama nije pristupila vlastitom testu. Iako je obećala da se više nikada neće zaljubiti, pristaje na test sa svojim najvećim kritičarom.

Foto: Pickbox

Iz Italije s ljubavlju (From Italy with Amore)

Nedjelja, 12. 2. 2023. u 20.15

U ovoj romantičnoj komediji u središtu priče je Ariel Moss (Rebecca Dalton) koja u lokalnom restoranu ugleda muškarca za kojeg misli da je muškarac njenih snova. U potrazi da ga ponovno vidi, upoznaje zgodnog ugostitelja Daniela koji joj pomaže da shvati da možda put do njenog srca ide kroz želudac.

Foto: Pickbox

Bilo jednom u Shaw Bayu (Home for a Royal Heart)

Ponedjeljak, 13. 2. 2023. u 21.00

Erin, trgovkinja nekretninama, živi u primorskom gradu Shaw Bayu. Njenom gradiću prijeti obnova koju niko ne želi, a Erin će učiniti sve da spasi svoj grad. U međuvremenu, zgodni Theo, član kraljevske porodice,  traži novu nekretninu. Međutim, kvaka je u tome što on skriva kraljevski dio… Vrlo zabavan i romantičan, ovaj film otopiće i najhladnije srce.

ljubavni filmovi pickbox
Foto: Pickbox

Ljubav pod stablom limuna (Love Under the Lemon Tree)

Pročitaj

Srijeda, 15. 2. 2023. u 21.00

Kad se fotografkinja Beck (Maddison Bullock) odluči prijaviti na fotografsko takmičenje, odlazi na sunčano ostrvo Serenity. Boraveći na šarmantnoj gradskoj farmi limuna, Beck upoznaje grubog, ali zgodnog vlasnika Joshuu i njih dvoje sklapaju dogovor.

ljubavni filmovi pickbox
Foto: Pickbox

Ljubav i moda (Love, Fashion, Repeat)

Četvrtak, 16. 2. 2023. u 21.00

Uzbudljiva romantična komedija u središtu priče ima neočekivanu romansu. Dizajnerka Lisa (Cristina Rosato) vraća se u svoj rodni grad kako bi potražila inspiraciju za svoju novu modnu liniju. No kad upozna Colina, pisca koji ima zadatak popraviti njenu biografiju, ljubav joj je posljednja stvar o kojoj razmišlja. Ali hoće li naći vremena za neočekivanu romansu?

ljubavni filmovi pickbox
Foto: Pickbox

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum