Trenutno čitaš
Ljubav: Ove horoskopske znakove najviše privlače inteligentne osobe

Ljubav: Ove horoskopske znakove najviše privlače inteligentne osobe

Šarm, osmijeh, harizma, smisao za humor, miris, sve to mogu biti faktori, da nas neko privuče i da se u nekog zaljubimo. Ali, ovi horoskopski znakovi ipak na prvom mjestu, biraju inteligenciju kao faktor privlačnosti. Dakle, ovi horoskopski znakovi su pravi “sapioseksualci”, što znači da ih najviše privlače super inteligentne osobe. Ne zaboravi onu poznatu izreku: “Intelligence is sexy”…

Ultra magazin

Jarac

Jarčeve privlači inteligencija, u osnovi oni su pravi predstavnici “sapioseksualaca”. Vrlo ambiciozni, disciplinovani, uporni, organizovani, žele da ih partneri podrže u njihovim snovima, vizijama i ciljevima. Ovaj zemljani znak je talentovan, posjeduje brojne vještine i veoma je inteligentan. Uvijek se ističu svojim znanjima i vještinama. Najčešće traže nekoga, ko je super marljiv, uporan, ambiciozan, inteligentan, baš poput njih. Ako želiš impresionirati Jarca, pokaži mu svoju inteligenciju. Jarac “pada” na smislene i inteligentne razgovore, pa se upuštaj u “rasprave” s njim, jer razmjena pametnih rečenica, golica njegov um.

Foto: unsplash

Blizanci

Ništa na svijetu neće impresionirati Blizance, nego da ih možeš intelektualno pratiti u stopu. Njihova znatiželja je obično intenzivna i zadovoljiće ih neko, ko ima podjednako dubok i znatiželjan um. Pokaži svoju inteligenciju Blizancima, intelektualno ih stimuliši, razgovaraj o socijalnim, ekonomskim i ekološkim pitanjima, iznesi svoje mišljenje i uživaj u kvalitetnoj raspravi s njima. Dakle, ako si oštroumna osoba i imaš emocionalnu i socijalnu inteligenciju, baš poput njih, onda postoje šanse da im se svidiš. Za Blizance je ključna kvalitetna komunikacija.

Foto: unsplash

Djevica

Pročitaj

Zemljani znak Djevica će te voljeti, zbog tvog bistrog uma. Međutim, Djevice se ističu zbog svoje discipline, organizovanosti i izvrsnosti, a ne da bi dobijali priznanja i nagrade. Dakle, traže nekoga ko je takođe uložio u sebe, radio na sebi i tokom nekog vremena postao vješt, talentovan, inteligentan. Djevice vole pametne osobe. Vole dubokoumne, iskrene i smislene razgovore sa mnogo detalja.

Foto: unsplash

Izvor: pinkvilla.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum