Trenutno čitaš
Potraži ovaj horoskopski znak ako želiš ozbiljnu vezu

Potraži ovaj horoskopski znak ako želiš ozbiljnu vezu

Opsjednuti smo astrologijom i nije nas sramota da to i priznamo. Horoskop ti može reći sve, od toga kako da budeš uspješna osoba, do savjeta kako da nađeš ljubav ili preboliš raskid. I sada, zahvaljujući astrologiji, takođe znamo koji su horoskopski znakovi najbolji, a koji su najgori u dugim vezama. Naime Buzz Bingo, aplikacija za astrologiju, uradila je istraživanje veza poznatih ličnosti, prema njihovom horoskopu i rezultati su prilično interesantni.

Instagram / @curselovers

Pokazalo se da Jarčevi imaju najduže veze, sa prosjekom od 5 godina i 6 mjeseci. Za njim slijedi Vodolija sa 4 godine i 24 dana. Ovan, Vaga, Blizanci, Bik, Ribe, Strijelac, Rak, Djevica i Lav imaju prosjek od tri godine ili više. Horoskopki znak sa najkraćim vezama je Škorpija sa dvije godine i 7 mjeseci.

Foto: Pexels

Prema istraživanju, Škorpija i Jarac (glumac Orlando Bloom i muzičarka Katy Perry) su savršena kombinacija znakova za dugu vezu. Takođe, Vodolija i Ribe kao muzičar Justin Timberlake i glumica Jessica Biel, čine dobar spoj za dugu vezu. Dvije Vodolije su takođe dobra kombinacija, ako posmatramo primjer tv zvijezdu i komičarku Ellen deGeneres i njenu partnerku Portia de Rossi, koje čine jedan od najstabilnijh parova u svijetu slavnih.

Instagram / @curselovers

Vodolija i Jarac u kombinaciji ipak u prosjeku imaju najkraće veze, kao što se pokazalo na primjeru veze, muzičara Ellie Goulding i Ed Sheerana, koja je trajala samo 31 dan.

Pročitaj
venera u ovnu

Sada znaš, ako tražiš dugu vezu potraži partnera u znaku Jarca, a ako te više interesuje kratka, ali slatka romansa i avantura, obavezno potraži Škorpiju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum