Trenutno čitaš
Knjige koje će te povesti na putovanje, čak i ako zapravo ne možeš nigdje

Knjige koje će te povesti na putovanje, čak i ako zapravo ne možeš nigdje

Čežnja za putovanjima raste, ali ako nisi trenutno u prilici da putuješ okreni se knjigama o lutanjima koje će ti pružiti sve vibracije putovanja. Ovo su knjige koje preporučujemo za sve vrste snova o putovanju – od plaža do pustinja, gradova i još mnogo toga.

Ultra magazin

Emily HENRY
Ljudi koje srećemo na odmoru
Odredište: Palm Springs

Amazon

Duo najboljih prijatelja svake godine ode na odmor, ali nešto se dogodi i uništi njihovu neraskidivu vezu. Odluče da odu na poslednji zajednički odmor, a mi predviđamo da će uslijediti romansa. Ovo izdanje je idealno za fanove klasičnih ljetnih rom-koma.

AUREN HO
Last Tang Standing
Odredište: Singapur

Amazon

Ako te gledanje “Ludo bogatih Azijaca” nije natjeralo da sanjaš o odmoru u Singapuru, ova knjiga sigurno hoće. Andrea Tang ima sve što je ikada mogla poželjeti sa 33 godine – osim muža, na užas njene porodice. Zatim upoznaje dva veoma različita muškarca koji joj se dopadaju i prisiljena je da malo istraži svoju dušu.

Emily HENRY
Beach Read
Odredište: obale Mičigena

Amazon

Jedno od najpopularnijih štiva u ljeto 2020. godine, “Beach Read” preokreće sve ključne karakteristike čitanja na plaži i izokreće ih. Januar i Augustus, dva autora koji pišu veoma različite žanrove, rivali su još od fakulteta. Nakon što Januarin otac umre, ona se vraća u njegovu kuću na jezeru u Mičigenu i otkriva da je Gus njen novi komšija. Oni se klade da zamijene žanrove kojima pišu tokom ljeta, ali shvataju da se mnogo više sviđaju jedno drugom nego što su mislili. Sparno je, zadivljujuće i natjeraće te da odmah kreneš do kuće na jezeru.

ANNE-SOPHIE JOUHANNEAU
Poljupci i kroasani
Odredište: Pariz

Pročitaj

Amazon

Ova divna mladalačka romansa prati Amerikanku u Parizu na elitnom ljetnjem baletskom programu. Usput upoznaje Louisa koji se nudi da joj bude vodič, a njih dvoje upadaju u razne nestašluke. Za one koji sanjaju o kafićima i trenucima u Gradu ljubavi.

EMIKO JEAN
Tokyo Ever After
Odredište: Japan

Amazon

Odgajana od strane samohrane majke primorana da umanji svoj japanski identitet u bijelom američkom gradu, Izumi (Izzy) kasnije otkriva identitet svog oca: prestolonasljednika Japana. Ona žustro putuje tamo da upozna svog oca.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum