Trenutno čitaš
Šta nam donosi pun mjesec u Lavu?

Šta nam donosi pun mjesec u Lavu?

Godina je počela nestabilno i retrogradno, ali astrološki aspekti u februara su blistavi. Veliki kosmički vrhunac svega dešava se tokom februarskog punog meseca 2022. godine, 16. februara. Ova prekrasna lunacija nas dovodi u dodir sa našim strastima i daje nam priliku da se oslobodimo svega što stoji na putu našem samopouzdanju. 

Ultra magazin

Astrološki, puni mjeseci su poznati po tome što dovode emocije, energiju i napetosti do tačke ključanja – zbog čega bismo mogli primijetiti više drame koja se dešava u našim životima tokom ovih perioda. Međutim, energija punog mjeseca takođe se može iskoristiti da nam pomogne da se oslobodimo stvari, dovedemo stvari do kraja ili da damo podsticaj našim projektima. Pun mjesec u februaru 2022. posebno se odvija uz neke vrlo posebne planetarne veze, čineći njegovu snagu još intenzivnijom.

Povezivanje s mističnom energijom punog mjeseca odličan je način da povećate svoje ciljeve ili da se osjećate više usklađeno sa prirodnim ciklusima Zemlje.

Pun mjesec u februaru 2022. se odvija na teritoriji vatrenog znaka Lava koja voli zabavu, koja u prvi plan stavlja pitanja ljubavi, strasti i kreativnosti. Odlično je vrijeme da se oslobodite negativnog govora o sebi, sumnje u sebe i nesigurnosti koje vas sprečavaju da budete najbolji i najpametniji JA. Ova lunacija traži od nas da budemo glasni i ponosni na svoje želje i da prihvatimo neku ozbiljnu energiju glavnog lika u našim životima.

Romantične vibracije ovog punog mjeseca nakon  pojačane su senzualnim usklađivanjem između ljubavne planete Venere i strastvene planete Marsa, krećući se u ciklus koji sigurnost, ulaganja i dugovječnost stavlja na vrh liste prioriteta naše veze. Pored toga, slatki sekstilni aspekt između srećne planete Jupitera i divljeg  Urana donosi nam sve vrste povoljnih iznenađenja punog mjeseca. Čarobni naleti inspiracije mogli bi vam osvijetliti život tamo gdje najmanje očekujete.

Sve u svemu, kosmička vremenska prognoza za ovaj pun mjesec izgleda jednako sunčano i seksi – ali imajte na umu da će takođe aktivirati čvorove sudbine, što bi moglo donijeti neke izazove na nivou duše. Moraćemo biti hrabri i samouvjereni kada je u pitanju prihvaćanje naše istine i usklađivanje sa našim sudbinama.

Sa svim planetama koje se kreću direktno – ovaj pun mjesec označava posebno snažan trenutak da očistite svoj put i prigrlite svoje samopouzdanje poput Lava, dok marširate naprijed u jedini period bez retrogradnosti 2022. godine.

Ako želite da iskoristite vatrenu atmosferu februarskog punog mjeseca i napravite više prostora za rast u svom životu, pokušajte da napravite listu svega zbog čega se osjećate maleno, samosvjesno ili sumnjate u sebe. Napišite to rukom na komad papira, a zatim spalite tu listu negativnih poruka da biste se simbolično oslobodili ovih ograničavajućih uvjerenja. Kosmički zamah raste i naš napredak se sada energično pojačava, pa neka ovaj pun mjesec obasja vaše uzbuđenje i ispuni vaše srce nadom u budućnost.

Pročitaj

Ultra magazin

Tranzit Venere u konjukciji sa Marsom

Na isti dan dešava se rijedak susret kosmičkih ljubavnika. Tranzit Venere u konjukciji s Marsom povećava vašu želju za intimnim odnosima. Vođeni intenzivnom potrebom za seksualnim zadovoljstvom, možete postati vrlo direktni u potrazi za partnerom.

Vaša nježnija i senzualnija strana dominira, povećavajući vaše šanse da pronađete romansu u ovom trenutku. Ovo upotpunjuje vašu sirovu strast i seksipil i čini vas veoma privlačnim za svog partnera ili potencijalne partnere. Povećana harizma i popularnost čine druženje ugodnijim i uzbudljivijim. Ovo je idealno vrijeme i za romantiku i za sklapanje novih prijateljstava.

Zadovoljstvo ćete naći i u kreativnim aktivnostima. Ovo je dobro vrijeme za početak umjetničkih djela, posebno onih koja kombinuju fizičko i emocionalno, poput plesa ili skulpture. Čak bi i rutinski rad sada trebao biti ugodniji, jer imate nagon i kreativnu želju da stvari izgledaju ili rade bolje. Odlično vrijeme za organizaciju zabave ili proslave.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum