Trenutno čitaš
Kate Middleton otkriva dijagnozu raka u dirljivoj izjavi

Kate Middleton otkriva dijagnozu raka u dirljivoj izjavi

Kate Middleton

Princezi od Walesa dijagnostifikovan je rak i otkrila je svijetu svoju bolest u ličnoj i dirljivoj video poruci. Kate Middleton otkrila je da je rak otkriven dok je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na londonskoj klinici početkom godine.

42-godišnja princeza rekla je da se mora oporaviti od operacije prije nego što počne “preventivnu hemoterapiju”, kako joj je savjetovao njen medicinski tim.

“Ovo je, naravno, bio veliki šok, a William i ja smo činili sve što možemo da to procesuiramo privatno za dobrobit naše porodice”, dodala je.

Pročitaj

Vijest je još jedan okrutan udarac za kraljevsku porodicu s kraljem Charlesom i budućom kraljicom koji se sada oboje bore protiv raka u isto vrijeme.

Spekulacije sedmicama kruže o Kateinom zdravstvenom stanju, uz neprekidne glasine i divlje teorije zavjere na internetu. Kejt je objasnila da joj je trebalo vremena da se pomiri sa vijestima i kaže svojoj djeci, prije nego informiše svijet.

Princeza nije otkrila svoje zdravstveno stanje, za razliku od kralja koji je bio otvoren u vezi svoje dijagnoze raka nakon što je otišao na liječenje prostate.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum