Trenutno čitaš
3 serije koje moraš pogledati na Netflixu ako voliš psihološke trilere

3 serije koje moraš pogledati na Netflixu ako voliš psihološke trilere

U svijetu koji je prepun beskrajnih mogućnosti za zabavu, malo se užitaka može suprotstaviti zadovoljstvu uranjanja u zadivljujuću televizijsku seriju. Predlažemo 3 serije na Netflixu, a tvoje je da uzmeš svoje omiljene grickalice, smjestiš se na svoje najudobnije mjesto i pripremiš se da se izgubiš u ovim zanimljivim pričama.

BODIES

Serija “Bodies” je za ljubitelje kriminalistike i detektivskih izazova. Glavni detektivi istražuju isti zločin u četiri različita vremenska razdoblja, nailazeći na različite prepreke i izazove. Gabriel Defoe je žrtva tog ubistva koje se dogodilo u 2023, ali i u druga tri vremenska razdoblja. Ista žrtva se pojavljuje u viktorijanskom dobu 1890. godine, u Drugom svjetskom ratu 1941. te 30 godina kasnije u budućnosti. Kako istraga napreduje, tako se i otkriva zavjera koja prijeti čitavom Londonu.

THE CHESTNUT MAN 

Radnja skandinavske priče prati Naiju Thulin (koju glumi Danica Čurčić). Naija i njen partner Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) bave se ubistvom mlade žene koja je pronađena odsječenih ruku i s malenim čovječuljkom napravljenim od kestenja pokraj sebe. Tragovi uskoro povezuju ovaj slučaj s još jednim – onim otete i navodno ubijene mlade kćeri političarke Rose Hartung. Nemoguće je predvidjeti kako će se radnja rasplesti dok detektivski par uranja u jezivu priču o ubici.

Pročitaj

DEAR CHILD

Priča počinje u šumskoj kolibi, gdje Lena i dvoje djece žive prema strogim pravilima nametnutim od strane oca djece. Svi aspekti njihovog života, uključujući obroke, higijenu i obrazovanje, podložni su strogom nadzoru. Otmičar ih štiti od prijetnji izvan kolibe, uz očekivanje da će Lena biti odana majka koja će ih čuvati. Zaplet počinje kada Lena konačno uspije pobjeći iz okrutnog zarobljeništva.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum