Trenutno čitaš
French Girl: Zach Braff i Vanessa Hudgens su u čudnom ljubavnom trouglu

French Girl: Zach Braff i Vanessa Hudgens su u čudnom ljubavnom trouglu

French Girl

U filmu French girl, Zach Braff i Vanessa Hudgens su u lukavom ljubavnom trouglu sa Evelyne Brochu. 

U novoj romantičnoj komediji Braff (48) glumi Gordona, “beznadežnog romantičara” koji “utvrdi da su njegovi planovi za prosidbu propali kada njegovu djevojku Sophie odvede u Quebec ponuda za posao.” Ali nije riječ o bilo kakvoj ponudi za posao. „Sofisticirana slavna kuharica“ koja nudi posao je tvrdoglava Ruby, koju igra Hudgens, koja je takođe bivša ljubav Gordonove djevojke.

PARAMOUNT GLOBAL CONTENT DISTRIBUTION GROUP

„Odlučan da održi njihovu ljubav živom, Gordon napušta Brooklyn i odlazi u njen rodni grad, u pokušaju da šarmira njenu porodicu koja govori francuski, koju je teško impresionirati“, dodaje se u sinopsisu.

U filmu French Girl takođe igraju Luc Picard, Antoine Olivier Pilon, Isabelle Vincent, Charlotte Aubin i Muriel Dutil, a film je napisan i režiran od strane filmskog dvojca James A. Woods i Nicolas Wright.

Pročitaj

„Quebec , slikoviti glavni grad provincije u Kanadi, postao je savršeno okruženje za našu ljubavnu priču; očaravajući pejzaži, bogata istorija, ukusna hrana i još važnije, divni ljudi koji poštuju porodicu i tradiciju. Ova pozadina, zajedno sa brzim tempom, kulinarskim svijetom vođenim egom, uliva filmu French girl energiju moderne bajke.”

Nakon premijere na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari 2024., French Girl je u bioskopima 15. marta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum