Trenutno čitaš
Evo šta svaki znak i podznak očekuje dok Venera boravi u Vodoliji

Evo šta svaki znak i podznak očekuje dok Venera boravi u Vodoliji

Osjećaj stezanja u grudima popušta dok Venera boravi u Vodoliji od 16. februara do 11. marta. Udahnite duboko, zaista duboko, anksioznost popušta, nema više patnje u tišini. Možemo biti laganiji i oslobođeni. Vrijeme je da se fokusirate na ono što bi moglo biti, a ne na ono što bi trebalo biti, odbacite očekivanja i prepustite se ležernijoj energiji.

Venera u Vodoliji kaže zaboravi na uvjerenja, norme, okvire, standarde i propise, odbaci krutost. Vodolija znači promjenu, poput promjene paradigme, kao potpuno novu perspektivu.

Ultra magazin

Vodolije vole druženje, kreativnost, uzbuđenje, vole eksperimentisati. Sa Venerom u Vodoliji, ovo se prevodi u neobične odnose ili opuštene životne situacije. Venera u Vodoliji naelektriše društveni pejzaž, pa smo više spremni za izlaske, putovanja, druženje. Pripremite se za vrlo istraživački i društveniji period. Ovo je odlično vrijeme za putovanje i/ili izlazak iz zone udobnosti. Sve stvari eklektične, ekscentrične, neobične i kreativne dolaze nam na put. Upoznaćete mnogo novih ljudi, posebno onih iz drugih zemalja ili različitog kulturnog porijekla.

Venera u Vodoliji donosi svježe ideje i mišljenja. Svi se odnose na saradnju i potragu za znanjem. Vodolije zamišljaju svijet bez novca, zakona, zatvora, granica ili ograničenja bilo koje vrste: svijet u kojem je saradnja životna činjenica.

Vodolija puni mozak i srce do tačke preopterećenja zato će sve biti nepredvidivo, ali ćemo se udaljiti od njega osjećajući se još samozadovoljnijim i nezavisnijim. Da biste razveselili svoj duh, uključite muziku i zaplešite (omiljena Vodolijanska zabava).

Željećemo da eksperimentišemo sa vezama, romansom i novcem. To bi nas čak moglo povezati sa novim prijateljima koji dijele naše ideološke stavove. Budući da Venera u Vodoliji postavlja svoja pravila, ne postoji jedinstven odgovor ili način komunikacije s drugima ili kako da uložimo svoj novac. Ovo će biti vrijeme u kojem ćemo htjeti tražiti različite perspektive i prihvatiti nekonvencionalno dok koristimo svoj um, a ne srce i stvari ljubavi. Tokom ove tranzicije, druženje sa slobodnim misliocima i prekršiteljima pravila će se svidjeti našim pobunjeničkim srcima.

Dok Venerin tranzit u Vodoliji čini da cijenimo našu nezavisnost, i dalje možemo biti otvoreni za posvećene veze, tražeći partnere koji poštuju potrebu za slobodom u vezi. Ljubav ne mora biti ozbiljna i obavezujuća veza; može se dočekati s lakoćom i uživanjem. Presudni faktor je zajednička želja za podrškom i radom jedni s drugima, što može dovesti do nježnosti kada se uspostavi povjerenje. Venera u Vodoliji traži saputnika koji im može biti od poverenja, deliti trenutke radosti i biti sistem podrške u trenucima nevolje. Venera u Vodoliji cijeni kvalitete najboljeg prijatelja koji ih može nasmijati i istovremeno ponuditi rame za plakanje.

Ove godine će Venera u Vodoliji imati intenzivniji efekat, jer će biti u aspektu Plutona i Marsa. Ovo će donijeti puno seksi energije i učiniti da partnerstva djeluju opojno. Ipak, moramo paziti da ne iskoristimo svoju moć da kontrolišemo druge. Ako kanališemo puni potencijal i dobru energiju ovog tranzita, možemo revolucionirati naš ljubavni život i očekivanja u romantici, a takođe doprinijeti da svijet učinimo boljim mjestom. Izbor je na vama.

Ultra magazin

Ovo je povoljno vrijeme za ljude sa natalnim planetama i tačkama u Vodoliji, kao i Ovnovima, Blizancima, Vagama i Strijelčevima.

16. februar: Venera ulazi u Vodoliju istog dana kada i četvrtina mjeseca u Biku + oštar kvadrat između Merkura u Vodoliji i Urana u Biku. Preduzmite mjere opreza protiv glavobolje i noćnih mora. Odmarajte se puno; izbjegavajte vrijeme ispred ekrana.

17. februar: Venera u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji – ahhhhh!! Pluton je tako prokleto zastrašujući. VELIKI osjećaji dolaze. Ovaj je nabijen, emotivan je, intenzivan. Mirno tijelo i um, gdje ste, jer to nam treba? Probajte laganije i opuštenije proći kroz ovo uz mnogo ljubavi prema sebi. Ovaj tranzit može pojačati naše želje i čežnju za intimnošću. Međutim, važno je imati na umu potencijalne sukobe poput ljubomore i borbe za moć koji se mogu pojaviti u našim odnosima.

22. februar: Počinje sezona Riba, a Venera je u konjunkciji sa Marsom u Vodoliji. Konjukcija Venera-Mars donosi božanski sklad i ravnotežu između ženske i muške energije. Unutrašnji mir, lakoća, kreativnost, udobnost, opuštenost. Dan zlatne zvijezdice pa iskoristite to za lijepe trenutke. Ovo je vrijeme u kojem ćemo se afirmirati i htjeti razumjeti druge na nivou duše.

24. februar: Venera u kvadratu Jupitera u Biku + Pun mjesec u Djevici. Ovaj aspekt će pokazati kristalno jasnim koji odnosi funkcionišu ili ne. Ogroman fokus ne samo na komunikaciju, već i na očekivanja u odnosima.

29. februar: Venera se usklađuje sa čvorovima sudbine, donoseći sudbinske veze. Predivno je vrijeme za prvi sastanak ili za traženje povišice.

3. mart: Venera u kvadratu Urana u Biku + četvrtina mjeseca u Strijelcu. Depresivan dan i čudnija energija. Nije pogodno za komunikaciju ili druženje. Izbjegavajte prekomjerno vrijeme ispred ekrana.

Evo kako tranzit Venere utiče na tvoj znak i podznak…

Ultra magazin

Ovan

Za Ovnove, tokom tranzita Venere kroz Vodoliju, mogu osjetiti privlačnost prema nekonvencionalnim oblicima romantike i društvenih veza. Mogu osjećati snažnu potrebu da se oslobode tradicionalnih normi u vezi i istraže jedinstvene načine izražavanja bliskosti i naklonosti. Ovaj tranzit ih podstiče da prihvate svoju individualnost u ljubavi i finansijama, što može dovesti do inovativnih ideja i iskustava u ovim područjima.

Bik

Za Bikove, tranzit Venere kroz Vodoliju može ih inspirisati da žude za društvenim eksperimentisanjem i intelektualnom stimulacijom u vezama. Mogu osjećati veću sklonost povezivanju s ljudima koji dijele njihove progresivne otvorenije stavove i vrijednosti. Finansijski, ovaj tranzit bi mogao podstaknuti Bikove da istraže nove investicione prilike ili krenu putem nekonvencionalnih različitih izvora prihoda. Takođe, mogu osjećati privlačnost prema humanitarnim ciljevima tokom ovog perioda.

Blizanci

Blizanci tokom tranzita Venere kroz Vodoliju mogu doživjeti povećanu društvenu aktivnost i intelektualnu razmjenu. Mogu se naći u stimulišućim razgovorima s raznolikim ljudima, kako online tako i offline. Što se tiče ljubavi, ovaj tranzit ih podstiče da prihvate svoje jedinstvene osobine i da se autentično izraze. Finansijski, mogu imati koristi od istraživanja inovativnih ideja ili saradnje s osobama sličnih stavova.

Pročitaj

Ultra magazin

Rak

Tokom tranzita Venere kroz Vodoliju, Rakovi mogu osjetiti snažniju želju za nezavisnošću i slobodom u vezama. Mogu tražiti partnere koji poštuju njihovu potrebu za prostorom i autonomijom. Ovaj tranzit takođe može inspirisati Rakove da istraže nekonvencionalne oblike samopomoći, ljubavi i brige o sebi i emocionalnog izražavanja. Finansijski, mogu imati koristi od razmišljanja izvan okvira i razmatranja alternativnih izvora prihoda ili investicionih prilika.

Lav

Za Lavove, tranzit Venere kroz Vodoliju može donijeti prilike za proširenje njihovog društvenog kruga i povezivanje s osobama koje dijele njihove strasti i ideale. Mogu se osjećati inspirisano da se upuste u kreativne saradnje ili se pridruže grupama koje se slažu s njihovim interesima. Što se tiče ljubavi, ovaj tranzit ih podstiče da prihvate prijateljstvo kao temelj za romantične odnose. Finansijski, mogu imati koristi od umrežavanja i istraživanja inovativnih karijernih puteva ili preduzetničkih poduhvata.

Djevica

Djevice tokom tranzita Venere kroz Vodoliju mogu doživjeti period re-evaluacije svojih vrijednosti i prioriteta, posebno u vezi s vezama i finansijama. Mogu tražiti nekonvencionalne pristupe ljubavi i partnerima, koji ih intelektualno stimulišu. Ovaj tranzit ih podstiče da razmišljaju izvan okvira, kada je u pitanju upravljanje svojim finansijama, možda istražujući nove strategije investiranja ili alternativne izvore prihoda.

Ultra magazin

Vaga

Tokom tranzita Venere kroz Vodoliju, Vage mogu osjetiti snažniju potrebu za afirmacijom svoje individualnosti u odnosima i društvenim interakcijama. Mogu tražiti prijateljstva i romantične veze, koje im omogućavaju da budu svoji bez kompromisa svojih vrijednosti. Ovaj tranzit podstiče Vage da prihvate svoje jedinstvene osobine i kreativno se izraze. Finansijski, mogu imati koristi od nekonvencionalnih karijernih prilika ili saradnje na poslovima.

Škorpija

Za Škorpije, tranzit Venere kroz Vodoliju može donijeti period introspekcije i emocionalnog rasta u ljubavi i odnosima. Mogu osjećati privlačnost prema nekonvencionalnim partnerima, koji ih izazivaju intelektualno i emocionalno. Ovaj tranzit ih podstiče da istraže svoje dublje želje i otvoreno izraze svoje ranjivosti. Finansijski, mogu imati koristi od ulaganja u lični razvoj ili istraživanja nekonvencionalnih karijernih puteva, koji se slažu s njihovim strastima.

Strijelac

Strijelčevi tokom tranzita Venere kroz Vodoliju mogu doživjeti želju za proširivanjem svojih društvenih horizonta i istraživanjem novih filozofskih ili duhovnih perspektiva u vezama. Mogu osjećati privlačnost prema partnerima koji dijele njihove ideale i želju za avanturom. Ovaj tranzit ih podstiče da prihvate raznolikost i traže iskustva, koja proširuju njihov pogled na svijet. Finansijski, mogu imati koristi od istraživanja prilika u inostranstvu ili poduhvata koji su povezani s obrazovanjem i putovanjima.

Ultra magazin

Jarac

Tokom tranzita Venere kroz Vodoliju, Jarčevi mogu osjećati inspiraciju da ponovo procijene svoje dugoročne ciljeve i želje, posebno u vezi sa vezama i finansijama. Mogu tražiti partnere koji podržavaju njihove ambicije i dijele viziju za budućnost. Ovaj tranzit ih podstiče da prihvate inovaciju i preuzmu rizik u ostvarivanju svojih ciljeva. Finansijski, mogu imati koristi od ulaganja u tehnologiju ili istraživanja nekonvencionalnih poslovnih poduhvata.

Vodolija

Za Vodolije, tranzit Venere kroz vlastiti znak donosi period povećane samosvijesti i ličnog razvoja u pitanjima ljubavi i odnosa. Mogu se osjećati samopouzdano i samouvjereno u izražavanju svojih želja i izražavanju svoje individualnosti. Ovaj tranzit ih podstiče da prihvate svoju jedinstvenost i proslave svoje ekscentričnosti. Finansijski, mogu imati koristi od inovativnih ideja i prilika koje se slažu s njihovim ličnim vrijednostima i ciljevima.

Ribe

Ribe tokom tranzita Venere kroz Vodoliju mogu doživjeti period introspekcije i duhovnog rasta u vezama. Mogu osjećati privlačnost prema partnerima, koji dijele njihove ideale i vrijednosti, tražeći veze koje prevazilaze površnost, a pokazuju veću bliskost i dubinu emocija. Ovaj tranzit ih podstiče da istraže svoju intuiciju i prihvate svoju unutrašnju mudrost u pitanjima ljubavi i finansija. Finansijski, mogu imati koristi od povjerenja u svoje instinkte i istraživanja prilika, koje se slažu s njihovim duhovnim uvjerenjima koji promovišu slobodu i zajedništvo.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum