Trenutno čitaš
Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

Donosimo ti novu dozu dobrog zvuka!

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika ponedjeljkom je tu, i puni nam baterije za predstojeću sedmicu. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju plejlistu.

COLDPLAY feat. SELENA GOMEZ – Let Somebody Go

Svi koji su voljeni, koji vole i na taj način doživljavaju Dan zaljubljenih prepoznaće se u zajedničkoj pjesmi grupe Coldplay i Selene Gomez. Pjesma, koja je već omiljena među fanovima, je sada dobila i zvaničan video spot.

MINELLI – Heart Instructions

Singl „Nothing Hurts“ postiže uspjeh sličan prethodniku pjesmi „Rampapmpam“. „Heart Instructions“ je romantična dens saga kojom možete oplemeniti vašu plejlistu sa modernom dens-pop muzikom.

ROXEN – UFO

Nakon što je uspješno predstavila Rumuniju na Eurosong takmičenju 2020. i 2021. godine, Roxen je objavila prvi internacionalni singl „Money Money“. Na talasu tog uspjeha objavljuje novu pesmu „UFO“.

Pročitaj
Angelina Mango

PORTUGAL. THE MAN – What, Me Worry?

Vlasnici ultimativnog hita u posljednjih deset godina „Feel It Still“, američki psihodelični pop-rok sastav Portugal. The Man, je objavio novi singl „What, We Worry?“ koji će sigurno skrenuti pažnju publike.

SAWEETIE feat. H.E.R. – Closer

Album „Pretty B*tch Music“ američke repreke Saweetiwe najavljuje peti singl „Closer“ u kojoj gostuje mlada R&B pevačica H.E.R.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum