Trenutno čitaš
Počela je prodaja ulaznica za najiščekivaniji film godine!

Počela je prodaja ulaznica za najiščekivaniji film godine!

Nešto manje od mjesec dana, nas dijeli od premijere novog filma The Batman, čiju ulogu po prvi put tumači Robert Pattinson. Film je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera, koji su objavljeni do sada.

Fanovi su s oduševljenjem dočekali i objavu početka prodaje ulaznica koja počela, 11. februara putem weba, te na blagajnama bioskopa.

Prve projekcije kreću od 03. marta, a The Batman će se moći pogledati i u IMAX® i 4DX formatima. Novi nastavak velike franšize studija Warner Bros, ovog puta u režiji velikog Matta Reevesa, donosi brojne poznate negativce koji će imati novi, mračniji izgled.

Tako će se Robert Pattinson ovom ulogom, pridružiti prilično fascinantnoj listi glumaca, koji su već glumili Batmena, kao što su Ben Affleck, Michael Keaton i Christian Bale. Paul Dano je u ulozi sadističkog ubice Riddlera, a uvijek zanimljiva Zoë Kravitz je Catwoman. Neprepoznatljivi Colin Farrell se pojavljuje u ulozi zloglasnog Pingvina.

Pročitaj

Scenario potpisuju Matt Reeves i Peter Craig, dok su Reeves i Dylan Clark producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Lik Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

The Batman u distribuciji Blitz filma, stiže u bioskope 3. marta u najprestižnijim kino formatima, a ulaznice za film možete kupiti online putem ili na blagajnama bioskopa.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum