Trenutno čitaš
Igrači, ljubavnici i tenis na Cinelady večeri 25. aprila uz film “Izazivači”

Igrači, ljubavnici i tenis na Cinelady večeri 25. aprila uz film “Izazivači”

Izazivači

Pravo je vrijeme za dobar ženski provod i veče za pamćenje, a to se garantuje uz CineLady večeri u CineStaru! Ovog proljeća, tačnije 25. aprila, zakorači na teniski teren kroz romantičnu dramu Izazivači, kinematografsko remek-djelo koje predstavlja Zendayu u njenoj najtransformativnijoj ulozi do sada.

A kad okupiš društvo i dođeš na ovu pretpremijernu projekciju, znaš da te očekuje piće dobrodošlice i pokloni brojnih partnera za najsretnije: Schweppes, Lasta, Borboleta, Olival, Alma Ras i Cedevita.

CineStar Cinemas

Izazivači su intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom režisera Luce Guadagnina (Suspiria, Zovi me svojim imenom). Neka i tebe očara priča o pobjedi, gubitku, strasti i sportu uz jednu fatalnu ženu i dva muškarca.

Zendaya tumači Tashi Duncan, bivše tenisko čudo od djeteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena karakterom prepliće zamršenu priču o ljubavi, kontroli i takmičenju koja će te ostaviti bez daha.

CineStar Cinemas

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnim izvođenjem Zendaye. Njena interpretacija Tashi Duncan oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i dojmljivim trenucima, obećava vas držati u iščekivanju do samog kraja.

Uz partituru Trenta Reznora, Izazivači je poslastica za uši jednako koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definie novi nivo filmske estetike.

Izazivači, u distribuciji Blitza, više je od sportskog filma – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, to je i film o kojem će svi govoriti.

Pročitaj
Netflix

CineStar Cinemas

Zendaya je upravo na svjetskoj promociji filma, prisutna na premijerama uvijek u bijelom dress code-u koji savršeno pristaje uz temu filma, tako da i sve posjetiteljke pozivamo da dođu na CineLady projekcije odjevene u svoju najbolju verziju outfita tennis white.

Ulaznice su u prodaji na cinestarcinemas.ba, a savjetujemo da obezbijediš svoje mjesto na vrijeme jer ovakvi izlasci se ne propuštaju!

Vidimo se u CineStaru!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum