Trenutno čitaš
Nova kolekcija SKIMS SWIM kupaćih kostima je inspiracija za neodoljivo ljeto

Nova kolekcija SKIMS SWIM kupaćih kostima je inspiracija za neodoljivo ljeto

SKIMS SWIM
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Proljeće je u zraku, a sa sobom nosi ne samo svježinu i obnovu, već i uzbuđenje zbog ljeta i novih modnih trendova koji stižu zajedno sa suncem. Kim Kardashian, poznata po svom prepoznatljivom stilu, predstavila je revolucionarnu kolekciju SKIMS SWIM kupaćih kostima kojim je oduševila sve ljubitelje mode.

U ovoj novoj kampanji, Kim je modelirala nevjerojatno seksi kupaće kostime, koji se savršeno uklapaju u njen ikonični stil inspirisan dekadom 2000-ih. Fotografije su snimili legendarni britanski fotograf Nick Knight, uz stilizaciju Carine Roitfeld, stvarajući spektakl koji podsjeća na klasične i avangardne modne kampanje iz prethodne ere.

SKIMS SWIM
@kimkardashian

Kolekcija donosi odvažne crno-crvene komade, ali debituje i novi zmijski print, koji je odmah postao hit među modnim entuzijastima. Kim pozira bez naramenica, izražavajući svoju neustrašivu estetiku i samopouzdanje.

@kimkardashian

Ovaj zapanjujući asortiman kupaćih kostima nosi pečat njenog prepoznatljivog stila, dok istovremeno pruža osvježenje i inovaciju u svijetu mode. Kolekcija je inspirisana njenim kultnim stilom tokom dolaska u Holivud zajedno sa Paris Hilton, donoseći nam note nostalgije i glamura iz prošlosti.

SKIMS SWIM
@kimkardashian

Kim je nedavno podijelila uzbudljive najave o kolekciji dok je bila na odmoru sa svojim sestrama u Turks i Caicos, prikazujući nam ekskluzivne komade koji su već postali must-have za ljeto. Avanture na plaži sestre Kardashian obilježile su luksuznim kupaćim kostimima i dodacima koji su odmah postali trend.

Pročitaj
monohromatska ljubičasta odjeća

@kimkardashian

Ova kolekcija ne samo da slavi ljepotu ženskog tijela, već i ohrabruje svaku ženu da zrači samopouzdanjem i elegancijom. Bez obzira da li voliš retro stil ili tražiš savremeni komad za plažu, nova kolekcija SKIMS SWIM kupaćih kostima ima nešto za svakoga.

@kimkardashian

Ukoliko si spremna za ljeto i želiš da zablistaš na plaži, ne propusti priliku da se inspirišeš ovim kupaćim kostimima, jer nova kolekcija SKIMS SWIM je inspiracija koju možemo lako rekreirati ili kopirati te stvoriti svoje sopstvene modne priče, osnažujući sebe i inspirišući druge da pronađu svoj jedinstveni sjaj.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum