Trenutno čitaš
Zaljubili smo se u ovaj savršeni kupaći kostim sa ružama

Zaljubili smo se u ovaj savršeni kupaći kostim sa ružama

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Magda Butrym, poljska dizajnerka nametnula je svojim kreacijama modne komade koji su razigrani, a svaka njena kolekcija daje nam uvid da ona razmišlja o ženskom tijelu na način da se osjećamo ženstveno i privlačno od glave do pete.

Iz njene bogate kolekcije često biramo naš modni favorit, koji je idealan za posebne prilike, a i za one malo manje posebne. Prvo smo se zaljubili u njene savršene raskošne štikle o kojima smo pisali, a ovog ljete potpuno nas je osvojio kupaći kostim ove poljske modne dizajnerke.

Naime, radi se o krem dvodijelnom kupaćem kostimu nježne boje slonovače s 3D velikim cvjetovima koji izgleda posebno ženstveno i romantično.

Spoj elegancije, ženstvenosti i seksipila čine ovaj modni komad toliko privlačnim. Visoki donji dio ovog kupaćeg kostima ukrašen je trodimenzionalnom ružom, dok je gornji dio sačinjen od malih bikini trokutića koji su takođe ukrašeni raskošnim cvijetom.

Ovaj kostim je među fashion influenserkama već uveliko popularan, više je nego viđen na društvenim mrežama i na taj način podignut na nivo koji dizajnerku Butrym diže do samih zvijezda – pa s njenom reputacijom visoko idu i cijene ovog kostima.

Upravo su nježnost, elegancija i ženstvenost oličenje ovog kupaćeg kostima, pa nije ni čudo što osvaja na prvi pogled. Ostaje samo pitanje da li opravdava i svoju cijenu? Međutim, zbog velike popularnosti počeli su ga kopirati i high street brendovi sa znatno prihvatljivijim cijenama, pa ako ništa drugo, možemo kupiti neki sličan originalu.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum