Trenutno čitaš
Britanski triler “Malpractice” otkriva mračnu istinu života u bolnici

Britanski triler “Malpractice” otkriva mračnu istinu života u bolnici

Malpractice

Na streaming servis Pickbox NOW stiže uzbudljiva britanska drama “Malpractice” koja osvaja gledaoce svojom intrigantnom pričom i kompleksnom glavnom junakinjom. S ocjenom 7.1/10 na IMDb-ju, ova serija predstavlja prvorazredno djelo poznate britanske autorke Grace Ofori-Attah. Glavnu ulogu, doktorice optužene za medicinski skandal, tumači talentovana Irska glumica Niamh Algar, čije je izvođenje zaslužilo više od deset prestižnih nominacija.

Malpractice-_5_
Pickbox

NOĆNA SMJENA KOJA MIJENJA SVE

Od tvoraca “Line of Duty” i “Boiling Point”, nova serija donosi priču o uspješnoj i nesretnoj doktorici upletenoj u opasnu zavjeru. Emotivna priča započinje neočekivanim gubitkom pacijenta zbog predoziranja opioidima, koja otvara temeljnu istragu o postupcima ugledne doktorice Lucinde Edwards. U precizno vođenoj naraciji, koja odvlači pažnju gledalaca od samog trenutka prvog incidenta, serija razotkriva kompleksan kontekst medicinskih skandala i unutrašnjih sukoba u okviru bolničkog sistema.

Malpractice
Pickbox

KO JE KRIV?

Pročitaj

Drama Malpractice duboko ulazi u složenost odnosa na radnom mjestu i u privatnim životima doktora koji se bore za živote ljudi. Tokom pet napetih epizoda istina se polako otkriva, postavljajući pitanja „sive zone” i moralnosti cijelog medicinskog i pravnog sistema. Serija postavlja intrigantne dileme koje gledaoce podstiču na razmišljanje o etici i odgovornosti u medicinskom svijetu.

Malpractice
Pickbox

Osim premijere ove serije, Pickbox NOW donosi nevjerojatan izbor deset najboljih serija 2023, koje su osvojile srca gledatelja i pohvale kritičara. S više od 120 svjetskih i evropskih nominacija, ove su serije nešto posebno! Otkrij najbolje naslove na Pickbox NOW prema recenzijama publike i kritičara najpoznatijih svjetskih portala koji se slažu oko kvalitete ovih naslova!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum