Trenutno čitaš
Zendaya je zvijezda u napetoj filmskoj drami “Challengers”

Zendaya je zvijezda u napetoj filmskoj drami “Challengers”

Challengers

Ovog aprila, zakoračićemo na teniski teren kroz dramu “Challengers”, kinematografsko remek-djelo koje predstavlja Zendayju u njenoj najtransformativnijoj ulozi do sada. “Challengers” je intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom reditelja Luce Guadagnina.

Zendaya glumi Tashi Duncan, bivše tenisko čudo od djeteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena karakterom prepliće zamršenu priču o ljubavi, kontroli i takmičenju koja ostavlja bez daha.

Challengers
Challengers

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom glumom Zendaye. Njena interpretacija Tashi Duncan oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenarij, bogat oštrim dijalozima i dopadnljivim trenucima, obećava iščekivanje do samog kraja.

Uz partituru Trenta Reznora, “Challengers” je poslastica za uši jednako koliko i za oči. Dinamičnost vizualnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definiše novi nivo filmske estetike.

Pročitaj
noviteti

“Challengers” nije samo sportska drama – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, ali i film o kojem će svi govoriti. Ovaj film, u distribuciji Blitza, moći ćemo pogledati u svim kinima u aprilu 2024.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum