Trenutno čitaš
Zabavne večeri ispred Pickbox TV-a: stižu Nashville i Dečki s Madisona!

Zabavne večeri ispred Pickbox TV-a: stižu Nashville i Dečki s Madisona!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Pickbox TV od 5. septembra u večernjem terminu prikazuje tri fenomenalne serije uz koje je zabava s cijelom porodicom zagarantovana! Večeri će otvarati detektivski klasik Poirot (Agatha Christie’s Poirot), muzička serija Nashville pružiće kombinaciju muzike i drame, a jedna od najboljih serija u istoriji, “Dečki s Madisona” (Mad Men), probudiće nostalgiju i odvesti gledaoce u šezdesete godine prošlog vijeka.

Poirot (Agatha Christie’s Poirot), od 5. septembra u 20 sati

serije pickbox tv

Fiktivni belgijski detektiv Poirot jedan je od najpoznatijih na svijetu, a stvorila ga je spisateljica Agatha Christie. Nevjerovatna je činjenica da se ovaj kultni detektiv pojavljuje u 33 romana, jednoj predstavi (Black Coffee) i više od 50 kratkih priča koje su objavljene između 1920. i 1975. godine.

U popularnoj seriji koja se sastoji od sveukupno 70 epizoda, Poirota glumi genijalni glumac David Suchet. Svaka epizoda adaptacija je romana ili kratke priče Agathe Christie, a Poirot je glavni detektiv u istrazi zločina, najčešće ubistva. Ova britanska serija idealna je za početak serijskog maratona!

Nashville, od 5. septembra u 21 sat

serije pickbox tv

 

Megapopularna američka serija Nashville sa zaraznim pop-melodijama, dramatičnom atmosferom i zvjezdanom glumačkom postavom otopiće srca svima, čak i onima koji nisu nužno fanovi muzičkih serija. Pametna i iskusna mješavina drame, muzike i političke intrige s elementima sapunice, serija Nashville može se pohvaliti brojnim nagradama, pohvalama kritike, velikom gledanošću, ali i dugovječnošću.

U glavnim ulogama su Connie Britton kao Rayna Jaymes, legendarna superzvijezda country muzike čija slava počinje blijedjeti, i Hayden Panettiere kao Juliette Barnes, mlada i ambiciozna zvijezda u usponu. Ove snažne i odlučne muzičarke znaju šta žele te pokreću radnju serije koja se ubrzo pretvara u rivalstvo. Impresivna serija s brojnim muzičkim hitovima koje ćete poželjeti pjevati prikazuje se na Pickbox TV kanalu odmah poslije Poirota, u 21 sat.

Pročitaj
lena kovačević vejte snegovi

Dečki s Madisona (Mad Men), od 5. septembra u 22 sata

serije pickbox tv

Smještena u šezdesete godine prošlog vijeka na Manhattanu u New Yorku, ova nagrađivana serija prati harizmatičnog direktora marketinške agencije Dona Drapera (Jon Hamm). Draper je čudan i tajanstven, ali ga širom marketinškog svijeta naširoko smatraju genijem: pokazalo se da su neke od najpoznatijih reklamnih kampanja u istoriji upravo njegove kreacije. Radnja serije prati ljude u njegovom životu, kako privatnom, tako i poslovnom.

S brojnim pohvalama kritičara za scenario, glumu, režiju, vizualni stil i istorijsku autentičnost, serija “Dečki s Madisona” osvojila je mnogobrojne nagrade, uključujući 16 Emmyja i 5 Zlatnih globusa. Smatra se jednom od najvećih televizijskih serija svih vremena i dijelom zlatnog doba televizije s početka 21. vijeka, što je čini idealnom za kraj serijskog maratona. Gledajte je svaki dan na Pickbox TV-u od 22 sata.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum