Trenutno čitaš
Još sedam dana za prijave na Young Lions BiH takmičenje

Još sedam dana za prijave na Young Lions BiH takmičenje

Young Lions BiH
NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Ako si mladi kreativac koji želi biti prepoznatljiv u marketinškoj industriji, Young Lions BiH takmičenje idealna je prilika da pokažeš svoje talente i vještine u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn.

Da li si spremna/spreman da pokažeš svoje vještine i talent na Young Lions BiH takmičenju koje će se održati 26. aprila u Sarajevu?

Na ovom prestižnom takmičenju svoje vještine moći ćeš pokazati u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn, što je izvrsna prilika da se sa svojim jedinstvenim idejama istakneš u svijetu marketinške industrije.

Young Lions BiH

Prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 24. aprila 2024. godine putem web stranice, i stoga ako se baviš digitalom, dizajnom ili odnosima s javnošću u agenciji ili kao freelancer ne propusti ovu sjajnu šansu.

Imaj na umu da ovo nije takmičenje za one koji prijasu zadovoljni prosječnošću jer imaš samo 24 sata da pokažeš koliko si zaista kreativan/kreativna da se izdvojiš iz mase. Ovo takmičenje traži tvoju maksimalnu posvećenost i strast prema onome što radiš.

Ako se još uvijek pitaš zašto se trebaš prijaviti, ovo će definitivno odagnati tvoje dvumljene, ako ga imaš: pobjednički tim predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na oficijelnom Young Lions takmičenju koje će se održati 17 – 21. juna 2024. godine u Cannesu, prelijepom francuskom gradu iz kojeg možeš ponijeti samo najljepše uspomene. I nemoj brinuti, pokriveni su troškovi avionskog prevoza, smještaja i kotizacije.

Pročitaj

Dakle, pokaži svoju kreativnost na djelu i prijavite se na Young Lions BiH takmičenje koje se odvija u okviru Internacionalnog Cannes Young Lions Competition, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji agencije Via Media.

Čekamo te!

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum